Burlacul Andi Constantin le-a pregătit zeci de surprize celor 15 fete ajunse în Turcia să-i cucerească inima

burlacul_turcia_2.jpg

Andi Constantin este Burlacul, la Antena 1
Citeste tot despre: 

Doar 15 fete au primit un trandafir roșu după prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente și, odată cu el, ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.

În cea de-a doua ediție a emisiunii Burlacul, vineri, de la 20.30, la Antena 1, cele 15 fete sosesc în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției. După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize.

burlacul_turcia_1.jpg

Aceasta este casa unde vor fi cazate toate fetele

Astfel, vineri, de la 20.30, la Antena 1, fetele vor afla că nu toate vor avea ocazia să iasă la întâlnire singure alături de Burlac și nici măcar nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite într-un mod care nu le va încânta neapărat. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată. ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Burlacul Andi Constantin a făcut turul emisiunilor tv. Unde a mai apărut acesta

Mulți s-au întrebat cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, al noului sezon difuzat de curând. Româncele au fost cucerite de farmecul lui, dar și de fizicul de invidiat, atunci când a putut fi urmărit în rolul de ispită masculină în emisiunea Insula Iubirii. Dar Andi a mai apărut și în alte emisiuni.

În prima sa apariție la Insula Iubirii, Andi Constantin, pe care îl vedeți acum drept protagonistul show-ului Burlacul, de la Antena 1, a început una dintre cele mai controversate relații din emisiune, cu Diana. La scurt timp după această scurtă pasiune, acesta s-a îndrăgostit sincer de Hannelore, în următorul sezon al emisiunii, însă concurenta l-a ales în final pe bărbatul cu care urma să se căsătorească, deși îl lăsase să creadă că poate fi mai mult. Ulterior, când a revenit în rolul de ispită masculină, Andi Constantin a decis să se rezume strict la ceea ce presupunea această ipostază.

Și atunci când a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor, noul Burlac a avut de suferit din cauza pasiunii pe care o făcuse o colegă pentru el. Replicile savuroase ale acestuia din show, despre apropierea de Adriana, au stârnit deliciul telespectatorilor. Iată că acum Andi Constantin revine la Antena 1, postul care l-a consacrat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1