Brigitte şi Florin Pastramă, a treia lună de miere. Ce destinație exotică au ales

18-19_vedete-14.jpg

Brigitte şi Florin au fost în centrul atenţiei, la un eveniment monden

S-au cuplat în timpul filmărilor pentru emisiunea “Ferma – Un nou început”, relaţia lor transformându-se, în doar în câteva luni, într-o căsnicie fericită. Brigitte (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) aniversează un an de la prima întâlnire, care a avut loc la sfârşitul anului, când au participat la o reuniune pentru celebrul reality-show de la Pro TV.

“În decembrie, pe 19, ne-am cunoscut la Pro TV pentru a semna contractele pentru «Ferma». Nu m-am gândit atunci că am fi putut fi soţ şi soţie. Cosette ne-a făcut cunoştinţă, ea e vinovată. Urmează a 3-a lună de miere, nu renunţăm la ideea de a face un copil. Sperăm să facem un copil, când vrea Dumnezeu, avem amândoi o vârstă. Viaţa este în continuare imprevizibilă. De Crăciun vom fi în vacanţă, în Bali, am luat deja biletele”, ne-au povestit ei, zilele trecute, la “Gala Performanţei&Excelenţei”, eveniment prezentat de Adela Diaconu. Cei doi s-au mai răsfăţat, anul acesta, în concediile din Saint Tropez, Franţa, şi din Dubai, în Emiratele Arabe Unite.

Loading...

Citește și

  • Situaţie delicată pentru Brigitte şi Florin Pastramă. Se pare că cei doi soţi nu vor deveni părinţi în viitorul prea apropiat, deşi îşi doreau cu ardoare acest lucru. Brigitte s-a răzgândit şi nu mai vrea să facă fertilizări in vitro după ce ultima procedură, care a costat-o 6.000 de euro, nu a dat nici un rezultat.

  • După nunta fastuoasă pe care au avut-o în vară, Brigitte şi Florin Pastramă au plecat în „luni” de miere. Cea din Dubai a fost a doua la număr. Se iubesc mult, se completează şi spun că sunt pe aceeaşi lungime de undă în toate, inclusiv la capitolul preferinţe în vacanţă. Amândoi iubesc confortul, luxul, relaxarea şi mallurile. Iar pentru asta, Dubaiul a fost perfect.