Brigitte și-a dus iubitul în apartamentul primit de la Ilie Năstase

12-foto-1-5-col.jpg

BrigitteNăstase şi noul ei iubit, Corneliu Oană, sunt nedespărţiţi. În weekend s-au distrat pe Litoral

Nu doar Ilie Năstase este liniştit şi fericit lângă noua sa iubită, ci şi Brigitte lângă noul ei partener. Celebra brunetă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! alături de musculosul plin de tatuaje care se ocupă să-i îndulcească zilele. L-a integrat atât de bine în viaţa ei, încât recent a înnoptat cu el în apartamentul din Mamaia primit de la Ilie.

Astăzi ar fi trebuit să se prezinte în faţa magistraţilor pentru pronunţarea  divorţului, însă Brigitte (41 de ani) a renunţat la acest proces, iar situaţia nu-i convine deloc lui Ilie Năstase (72 de ani). Fostul mare tenisman şi-a găsit de vreo două luni o parteneră de viaţă cu care pare să trăiască în linişte, însă iată că nu se poate muta cu ea până nu devine un om liber.

12-foto-2-2-col.jpg

Apartamentul din Mamaia a costat 100.000 de euro

Constănţeanca Ioana Simion (43 de ani) este mereu în prezenţa lui Nasty, dar nu şi-a dus hainele în vila din Primăverii, pentru că nu acceptă statutul incert al iubitului septuagenar. Până când se vor clarifica lucrurile şi în acte, Brigitte îşi trăieşte viaţa la maximum cu partenerul ei, făcându-i în ciudă soţului. Şi-a tras un iubit musculos, mai tânăr cu aproape 40 de ani decât Ilie, plin de tatuaje, iar acesta o urmează peste tot pe Brigitte şi îi este la picioare.

12-foto-3-3-col.jpg

Au oprit la o benzinărie de pe autostradă

Corneliu Oană, aşa cum îl cheamă pe tânărul originar din Târgovişte, a fost bine introdus în viaţa doamnei Năstase, iar fotografiile surprinse de fotoreporterii Click! o dovedesc. Luni, 24 septembrie, cei doi porumbei se pregăteau să plece spre Bucureşti, după ce au petrecut un weekend de pomină în Mamaia.

12-foto-4-2-col.jpg

Ioana Simion, iubita lui Ilie, seamănă mult cu Brigitte

Nu s-au cazat la vreun hotel de pe litoral, ci în apartamentul cu două camere, cumpărat în 2017 de către Ilie Năstase şi dăruit soţiei sale. A valorat vreo 100.000 de euro, iar bruneta l-a mobilat şi decorat după pofta inimii sale. După Ilie, Cornel Oană este al doilea bărbat pe care Brigitte îl duce în acest apartament, aşa că noul iubit se poate considera privilegiat. După ce s-au bucurat de valurile mării, cei doi au cinat la un restaurant din Constanţa alături de câţiva prieteni, apoi au luat drumul către Bucureşti. Nu înainte să facă un popas în benzinărie, de unde au cumpărat lichid de parbriz, pe care tot iubiţelul l-a turnat în bidonul maşinii, semn că este un om gospodar şi priceput. În tot acest timp, bruneta a avut grijă să se hidrateze, apoi a urcat în maşină protejându-se de frig. După cum se poate vedea, doamna Năstase şi-a schimbat stilul vestimentar de când se iubeşte cu musculosul. A renunţat la hainele super sexy şi mulate, şi a adoptat stilul lejer, sport. Aceasta a îmbrăcat o bluză, pantaloni sport şi adidaşi în culori deschise.    

 

Loading...

Citește și

  • Peste trei săptămâni, mai precis pe data de 26 septembrie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 urmau să declare divorţul dintre Brigitte şi Ilie Năstase. Iată că acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că luna trecută, soţia fostului tenisman a decis să îşi retragă cererea. ”Aşa este, divorţul s-a suspendat!”, ne-a confirmat soţia lui Năstase.

  • După ce a dezvăluit că a retras actele de divorț pentru a nu-l lăsa pe Ilie să se bucure de „burlăcie”, Brigitte a povestit momentele grele prin care a fost nevoită să treacă de-a lungul căsniciei sale cu fostul tenismen, mărturisind că a fost chiar la un pas de sinucidere, atunci când Ilie nu a lăsat-o inițial să divorțeze de el. Bruneta a susținut că a trecut și prin depresie, iar acum nu-și dorește decât ca și Ilie să simtă lucrurile pe care le-a simțit ea în perioada respectivă.

  • A încercat cât a putut de mult să ţină secretă identitatea bărbatului cu care l-a înşelat pe Ilie Năstase, însă iată că nu a mai putut controla lucrurile. Brigitte a avut o aventură cu Cătălin Cazacu anul trecut şi l-a răsfăţat ca pe un prinţ. Vacanţe în străinătate, parfumuri şi haine de firmă a primit motociclistul pentru dragostea lui.

  • Tom şi Jerry sunt legende! Brigitte şi Ilie Năstase s-au certat, bătut şi împăcat de mai multe ori decât celebrele personaje de desene animate. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce se ”păruiau” în plin trafic, iar într-un acces de furie, bruneta sexy l-a dat jos din maşină pe fostul tenismen, în plin trafic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1