Brigitte Sfăt a cunoscut familia iubitului. Cum se înțelege cu viitorii socri

12-foto-1-brigitte_si_cornel.jpg

Brigitte Sfăt și-a cunoscut viitorii socri

Brigitte Sfăt și-a refăcut viața și este pregătită să șteargă cu buretele toate eșecurile în dragoste și decepțiile pe care le-a avut din relațiile de iubire, dar și din ultima căsnicie. Brigitte Sfăt are un nou iubit cu care pare mai fericită ca oricând și mai împlinită. Ba mai mult de atât, vedeta este pregătită să devină mamă pentru a treia oară. Brigitte i-a cunoscut pe «viitorii socri» și se simte ca într-o familie alături de ei.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a mers în orașul natal e unde provine Cornel, iubitul ei, iar prin acest gest, cei doi par să fie foarte serioși cu privire la relația lor. Pentru că le merge foarte bine împreună, Brigitte își dorește să-i ofere lui Cornel un copil. 

"I-am cunoscut sora, mama şi bunica. Sunt oamenii foarte ok. Oameni care sunt foarte respectaţi în acel oraş. Mama şi sora au funcţii importante, dar sunt oameni modeşti. Oameni care şi-au păstrat această modestie şi omenie, iar mulţi dacă ar avea joburile lor şi le-ar fi pierdut de mult. M-au primit foarte cald şi m-am simţit foarte bine alături de ei. M-am simţit plăcut şi nu am fost judecată. Am simţit că pot fi o familie pentru mine", a mărturisit Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Brigitte Sfăt vrea să fie mamă pentru a treia oară

Brigitte Sfăt simte că este momentul să aduc al treilea copil pe lume. După bucuriile pe care i le fac cei doi copii ai ei, Sara și Robert. 

"Îmi doresc şi mi-am dorit încă un copil de peste 10 ani de zile. M-a durut că nu am putut să fac un copil. Fostul meu soţ şi-a dorit abia în ultimul an, când totul se destrăma şi n-am vrut să cresc singură 3 copii. Rolul nostru, al femeilor este să facem şi copii. Este important şi este o binecuvântare să dai naştere un copil", a continuat ea. 

Loading...

Citește și

  • După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte este liberă să-și afișeze relația cu nou ei iubit tinerel, Cornel, cu care este împreună de câteva luni. Cum apropierea dintre ei a devenit din ce în ce mai serioasă, fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit câteva amănunte din viața lor de cuplu, mărturisind că noul ei iubit îi face toate poftele, lăsându-i ei pe mână toți banii din afacerea cu haine pe care o au împreună.

  • Brigitte Sfăt a mărturisit că este foarte îndrăgostită de noul iubit și speră ca relația lor să funcționeze perfect și se gândesc chiar și la căsătorie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat, în cadrul unui interviu la tv, că ia în calcul și să facă un copil cu Cornel, noul partener.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1