Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase: «M-am săturat de nesimțirile fostei soții»

18-19-4-col-ilie-si-brigitte.jpg

De şapte ani, Brigitte şi Ilie Năstase ne ţin în priză cu povestea lor de dragoste

Drama continuă dintre Ilie și Brigitte Năstase nu pare a se termina prea curând. Între ei s-a iscat un nou război. De data aceasta, Brigitte a luat foc și pare a nu se mai întoarce din drum. E hotărâtă să divorțeze.

Acum mai este vorba despre infidelitățile soțului, ci despre comportamentul fostei partenere de viață a lui Ilie, Amalia Năstase. De când s-a căsătorit cu fostul tenisman, Brigitte crede că a trăit în umbra fostei soții. I-a ajuns, așa că a luat decizia radicală de a se despărți în mod legal de Ilie.

Sfăt a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde s-a plâns de multe ori, dar și unde s-a lăudat cu cadourile pe care le primește de la cel cu care este de șase ani. Cel mai recent dar, poate cel mai prețios, este apartamentul de pe litoral, din stațiunea Mamaia, unul luxos, aproape de Lacul Siutghiol, dar și cu vedere la mare.

Brigitte a tunat și a fulgerat la adresa Amaliei, despre care spune că se folosește de cele două fete pe care le are cu Ilie Năstase pentru a-i cere acestuia sume exorbitante. Ultima ei cerință ar fi, conform actualei partenere de viață ale fostului sportiv, o mașină.

brigitte_si_amalia.jpg

brigitte si amalia
Brigitte Năstase şi Amalia Năstase sunt la cuţite
Foto: colaj Click!

 

"Astăzi, 12 iulie, anunț oficial divorțul de Ilie. Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că nonstop își foloseste copiii să îi ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o mașina nouă. I-am dat un Mini Cooper cu 30.000 km la bord și a făcut un scandal monstru. Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut, soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo mașină", și-a spus Brigitte durerea pe contul de socializare.

Povestea de iubire dintre Ilie Năstase şi Amalia a început în anul 1996, în ziua în care Sting a susţinut un concert în România. Presa a vuit la acea vreme despre o nouă iubire a marelui tenisman, o iubire la prima vedere!

Ilie Năstase şi Amalia Năstase au divorţat în urmă cu şapte ani. Amalia a devenit mămica pentru a treia oara cu iubitul ei, Răzvan Vasilescu, iar tenismenul s-a însurat cu Brigitte Năstase în urmă cu trei ani. 

Loading...

Citește și

  • brigitte sfat

    Deși i-a luat apărarea soțului său în scandalurile care l-au înconjurat în ultimul timp, Brigitte nu dă înapoi în viața personal. Nu s-a întors în casa pe care nu acum mult timp o împărțea cu Ilie Năstase și continuă să facă lucrurile pe cont propriu.

  • brigitte nastase amalia nastase

    Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.

  • E specialist în jocul la dublu şi iată că se descurcă perfect şi în afara terenului de tenis. Marţi seara, Ilie Năstase s-a văzut şi cu Amalia Năstase, şi cu Brigitte Sfăt, în două locuri diferite. Astfel, în timp ce actuala nevastă îl aştepta la ziua ei, în club, Ilie viziona acelaşi film cu Amalia, la mall.

  • După ce a fost jignită în repetate rânduri de fosta nevastă a lui Ilie Năstase, iată că Brigitte a decis să nu mai ia poziţia de mut. Bruneta a vorbit despre modul în care Amalia îl şantajează pe Nasty şi despre suma exorbitantă pe care acesta i-o plăteşte pentru întreţinerea celor două fiice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1