Brigitte „scoate” 120.000 de euro din nunta cu Pastramă

brigitte-nastase-si-florin-pastrama

brigitte si florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă vor avea 400 de invitaţi la nuntă
Foto:Click!

Banul la ban trage! Brigitte are o avere frumoasă, afaceri care merg bine, iar câștigurile din viața privată sunt și ele demne de invidiat. De exemplu, show-ul ”Ferma” de la Pro tv i-a adus sume uriașe, iar acum se pregătește de nunta cu Florin Pastramă. Apropiații cuplului spun că evenimentul le va aduce peste 120.000 de euro, în condițiile în care nu va plăti nimic pentru organizare.

Multe dintre vedetele noastre nu au studii superioare, dar se descurcă foarte bine și fără diplomă.  Brigitte Pastramă (42 de ani) are avere de peste 1 milion de euro (majoritatea, investiții imobiliare) și trei afaceri de care se ocupă îndeaproape. Firma de logistică și locul de joacă pentru copii situat în zona de nord a Capitalei merg foarte bine. Nu la fel stau lucrurile cu magazinul pe care îl are de doi ani într-un mall din Capitală: a dat faliment, iar pentru această situație bruneta l-a arătat vinovat pe fostul iubit, Corneliu Oană, cu care era asociată. ”Când Brigitte a revenit din «Ferma» şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap”, au povestit surse din preajma ei, pentru Click!

brigitte-nastase-si-florin-pastrama

brigitte nastase si florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă au spus "da" în faţa ofiţerului stării civile
Foto:Click!

Nu a fost însă o tragedie, pentru că Brigitte a compensat cu câștigurile din show-ul ”Ferma” difuzat la Pro Tv. Se zvonește că participarea la reality show i-ar fi adus încasări de peste 50.000 de euro, iar genul acesta de colaborare i-a trezit proaspetei doamne Pastramă pofta de bani, astfel încât a aplicat și în viața personală experiența din business. Așa se face că nunta cu Florin Pastramă (40 de ani), programată pentru începutul lunii iulie, va fi un boom financiar.

brigitte-nastase

brigitte nastase
Brigitte a renunţat la numele Năstase şi l-a preluat pe cel al actualului soţ, Pastramă
Foto:Click!

”Cunoscătorii” spun că evenimentul la care vor participa peste 400 de invitați le va aduce 120.000 de euro în mână, căci despre cheltuieli nu se va pune vorba. Petrecerea, decorul și alte detalii se pare că vor fi făcute în sistem barter, adică viitorii miri le vor face publicitate pe rețelele lor de socializare și la tv celor care îi ajută în organizare. Pentru că au exclusivitate cu postul Pro Tv, Brigi și Pastramă vor fi remunerați și aici cu o sumă frumoasă. Cei doi au tot interesul să-și „vândă” imaginea, mai ales că povestea lor de dragoste a început la tv, în timpul show-ului la care l-a cunoscut pe viitorul soț, iar telespectatorii fideli sunt curioși să vadă și continuarea poveștii.

Concluzia? Fosta doamnă Năstase are veleități mari de afaceristă și se pricepe să scoată bani și din piatră seacă.          

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca podea clinica

    Florin Pastramă este istorie pentru Raluca Podea. Blondinea sexy care i-a fost parteneră până când el a intrat la Ferma de la Pro TV l-a dat uitării pe afaceristull cu lipici la domnişoarele frumoase din emisiunea tv. Recent, Raluca s-a afişat cu noul iubit, un bărbat care se pare că o curtează de ceva vreme şi căruia tânăra s-a decis să-i acorde o şansă după despărţirea cu scântei.

  • Se inflamează spiritele în patrulaterul amoros Florin Pastramă-Brigitte Năstase-Corneliu Oană şi Raluca Podea. Aceasta din urmă, până odinioară iubita oficială a lui Pastramă, a izbucnit după ce a fost nevoită să asiste la telenovela de la “Ferma” (PRO TV), emisiune în care a văzut cum bărbatul ei începe o relaţie cu Brigitte. Raluca o face praf pe rivala ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1