Brigitte Patramă îşi vinde și vila din Timişoara. Care este prețul și cum arată interiorul de lux

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Brigitte Pastramă își face ordine în viață. Zilele trecute, fosta concurentă din reality-showul „Ferma – Un nou început”, de la Pro TV, şi-a publicat pe reţelele sociale un anunţ de vânzare pentru casa ei de lux din Dumbrăviţa, Timişoara. Brigitte Pastramă vrea să vândă imobilul, pe care s-a străduit să-l decoreze ca în reviste, cu suma de 194.000 euro, însă a anunţat că preţul este negociabil.

S-ar părea că anul acesta a fost al lui Brigitte (43 de ani) şi al lui Florin Pastramă (40 de ani), căci au semnat un contract foarte bun cu cei de la Pro TV şi și-au și construit o familie după realiy-show-ul “Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu. Au urmat cununia civilă şi nunta (7 iulie), iar apoi luna de miere, pe Coasta de Azur. În luna iunie, Brigitte a pus anunţ că vinde apartamentul din Mamaia primit de la Ilie Năstase. „Vând apartament cu trei camere şi două băi, mobilat lux”, însoţit de numărul de telefon al proprietarei. Preţul imobilului este de 150.000 de euro şi este preţul zonei, plus că vine la pachet cu îmbunătăţiri de lux, mobilier sofisticat, pe care Brigitte şi l-a adus de la Viena.

1/6

Zilele trecute, Brigitte a publicat alt anunţ, de data aceasta cu vânzarea casei ei din Timişoara, care sună astfel. „De vânzare vilă de lux în Dumbrăviţa, cartierul dinspre pădure, situată într-o zonă discretă, liniştită. Teren în proprietate 600 m2, suprafaţă utilă 160 m2, împărţiţi în două corpuri de clădire: 100 m2, respectiv 60m2, în care actualmente sunt o bucătărie, o baie şi sala de sport. Are piscină de 5x11 metri. Se vinde complet mobilată şi utilată. Toate materialele folosite la finisaje sunt din gama lux.  Corpul principal ("casa mare") are trei dormitoare, camera de zi, sufragerie, terasă închisă, terasă deschisă, o bucătărie. Construcţia este din anul 2010. Acoperiş de ţiglă, izolaţie exterioară de polistiren. Are toate utilităţile.  Pret uţor negociabil 194.000 euro. N.B. Această casă este subevaluată”, aşa sună anunţul vedetei, de pe un site de imobiliare. “Florin se ocupă de construcţii, de imobiliare. Amândoi am lucrat în construcţii, eu construiesc acum un complex rezidențial de 7 case”, ne-a spus Brigitte. “Am zis că vom continua împreună în afaceri şi abia aştept să ajungem la interioare, ca să se implice şi Brigitte. Îmi plac casele de care s-a ocupat ea”, a povestit, pentru Click!, și Florin Pastramă.

Citește și:

Brigitte și Florin Pastramă se chinuie să facă un copil: «Ea vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot»

Brigitte și Pastramă împart dormitorul, casa și afacerile. “Banditul” s-a mutat în vila “Fermierei”

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • brigitte nastase florin pastramă nunta

    Zi importantă pentru Brigitte Năstase (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani). Aceștia au spus un „da” plin de emoţii în faţa ofiţerului stării civile de la Primăria Voluntari, iar în actul de căsătorie civilă, bruneta a trecut de la Năstase la doamna Pastramă. Cei doi copii ai lui Brigitte din primele două căsătorii, Robert (18 ani) şi Sarah (11 ani), au fost cei mai importanţi martori ai evenimentului.

  • brigitte nastase florin pastrama

    Surprizele se țin lanț în săptămâna finalei de la "Ferma" (PRO TV), emisiune care se termină joi, 23 mai. Familiie celor rămaşi în „Ferma – Un nou început” vin în seara aceasta (21 mai) în reality-show-ul de la Pro TV. Doamna Pastramă, mama lui Florin Pastramă, vine să-şi vadă fiul mult iubit şi va rămâne mirată de ce îi spun ceilalţi concurenţi: mai exact, despre relația fiului ei cu Brigitte Năstase.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul