Brigitte Pastramă, răsfățată de soțul ei: «Florin îmi face cafeaua și micul dejun, facem și baie împreună»

florin_pastrama_si_brigitte.jpg

florin pastrama brigitte
Florin și Brigitte se răsfață reciproc
Foto: Click!

Brigitte (42 ani) și Florin Pastramă (40 ani) sunt un cuplu fericit și se vede acest lucru cu ochiul liber. Bruneta e răsfățată la maximum de soțul ei, încă de la primele ore ale dimineții. Îi pregătește cafeaua și micul dejun, apoi fac baie împreună.

”Mă răsfață, îmi face cafeaua, îmi face micul dejul. Pregătește apa, facem baie împreună. Eu îi masez capul, el îmi face masaj corporal. Sincer, ne cam răsfățăm. În afară când el conduce repede și mă stresează, în rest tot timpul mă răsfață”, ne-a spus Brigitte. 

Iar el a completat: ”O răsfăț mereu, îi pregătesc cafeaua, o bea cu zaharină”. Cei doi au fost prezenți la deschiderea unui magazin de genți de călătorii, unde au primit în dar un troler, știut fiind faptul că-s mari amatori de călătorii. Ei au bifat vacanțe în Dubai, Paris, Turcia și St. Tropez, iar până la următoarea vacanță de Revelion, când vor pleca în Bali, ei se vor concentra pe afacerile imobiliare.

brigitte_florin_pastrama.jpg

brigitte florin pastrama
Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc să petreacă Revelionul în Bali
Foto: Click!

 

”Noi citim în avion. Am fost la Disney și am uitat Biblia în avion. Două zile ne-am chinuit să o citim pe telefon. Am câte 4 sau 5 încărcătoare pentru că le uit acasă când plec în vacanță și mereu îmi cumpăr câte unul. Tot timpul uit câte ceva. Placa de păr o mai uit mereu”.

 

Citește și:

Florin Pastramă, plin de sânge după ce a fost atacat cu târnăcopul! De ce a fost bătut soțul lui Brigitte

EXCLUSIV Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut cartier cu 7 vile. Uite cât cer pe o casă în Ștefăneștii de Jos

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1