Brigitte Pastramă: ”Am făcut Covid de două ori. Florin era să moară, a ajuns la spital“

brigitte-sfat-florin-pastrama.jpg

Brigitte și Florin Pastramă

Alte două vedete din showbiz au dezvăluit că au fost infestate cu noul coronavirus. Este vorba de Brigitte și Florin Pastramă, ultimul ajungând chiar la Spitalul Elias pentru tratament.

Deși nu a făcut testul pentru coronavirus, Brigitte este convinsă că a avut coronavirus de două ori, prima dată la începutul pandemiei în luna martie, apoi, la sfârșitul lunii august. Tot atunci a contactat virusul și soțul ei, Florin Pastramă. Simptomele acestuia au fost mai grave, așa că au chemat Salvarea. “Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți. Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo”, a spus Brigitte Pastramă luni seara, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Florin Pastramă: "Nu puteam să mai respir"

Deși simptomele au fost destul de grave, Florin Pastramă și-a revenit repede după boală. ”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”, a spus acesta la Antena Stars.
După ce au trecut prin boală, cei doi și-au făcut testul de anticorpi care a ieșit pozitiv. “Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea”, a mai declarat Brigitte.

Citește și:

Cum s-au infectat cu coronavirus Tora Vasilescu și soțul ei: „Am avut niște dureri mari în spate”

8 simptome Covid-19 despre care nu am auzit până acum. De la căderea părului până la sindromul ochilor roz

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1