Brigitte Năstase: «M-am îmbolnăvit din cauza lui Ilie»

mare2-343.jpg

Brigitte și Ilie Năstase s-au separat încă din primăvara anului trecut. Deși bruneta a vrut de mai multe ori să divorțeze, nu a ajuns niciodată la un notar pentru a semna certificatul de divorț

Scandalul dintre Brigitte şi Ilie Năstase a izbucnit din nou. Când părea că apele s-au liniştit şi că se înţeleg bine, iată că fostul tenisman continua să-şi supere nevasta. Acesta a intrat în apartamentul ei şi a sustras acte importante. Brigitte nu vrea să mai audă de el, pentru că stresul pe care i-l produce îi declanşează psoriazisul.

A ajuns la spital din cauza problemelor de sănătate. Relaţia cu Ilie Năstase a trimis-o de urgenţă la medic pe Brigitte Năstase, iar acum stă cu pastilelele în geantă şi urmează un tratament. Bruneta are o boală ereditară de piele, care se declanşază în anumite situaţii. 

”Sunt într-o situaţie foarte urâtă din cauza soţului meu. M-am îmbolnăvit. Pe bază nervoasă am făcut psoriazis. Fac tratament şi nu am mai ieşit din casă din cauza asta.  Am fost sfătuită de medici să încerc să nu mă mai supăr ca să nu se agraveze boala, motiv pentru care am încercat să stau departe de Ilie, să nu mă mai întâlnesc cu el. Din ianuarie de la Revelion eu nu am mai vorbit cu el pentru că, sinceră să fiu, m-am cam săturat de situaţia asta tensionată, de ameninţările lui, de şantajele şi jignirile lui. Nu am pe nimeni lângă mine, în afară de copiii mei şi mama care este şi ea bolnavă”, a declarat pentru Click! Brigitte Năstase. 

2-poza3-677.jpg

Soția lui Nasty a plecat din vila din Primăverii, într-un apartament din zona de Nord a Bucureștiului

În tot acest timp, bruneta a încercat să se concentreze pe magazinul ei cu haine pe care l-a deschis în primăvara trecută, într-un mall din nordul Bucureştiului. Credea că Ilie s-a liniştit şi o lasă în pace. Însă nu a fost aşa. Fostul tenisman a profitat de absenţa ei şi i-a sustras din apartament acte importane. ”Eram ocupată cu magazinul, când am aflat că Ilie s-a dus fără ştirea mea la apartamentul în care stau. Nu avea cheie, însă i-a deschis filipineza. Am observat că a luat nişte acte importante, toate în original, şi anume actele firmelor, certificatul de căsătorie, dar şi convenţia matrimonială pe care am făcut-o înainte să ne căsătorim. Nu ştiu ce vrea să facă cu ele. Mă şantajează de fiecare dată, ba cu locul acesta de joacă de care mă ocup, ba cu alte bunuri. Eu nu stau cu el că are actele în original. Nu mă întorc la el. Eu m-am îmbolnăvit din cauza asta şi prefer să-mi văd de viaţa mea”, ne-a mai spus bruneta printre lacrimi. 

După cum se ştie, Ilie şi Brigitte nu mai locuiesc împreună de anul trecut, însă fostul sportiv încearcă să o aducă acasă. Nu i-a reuşit cu vorbă bună, aşa că a adoptat alte variante, însă fără succes, după cum se poate observa. 

Ilie Năstase nu a putut fi contactat ieri pentru a ne oferi un punct de vedere.

Scandaluri din cauza amantei și a fostei neveste

2-poza2-4545.jpg

Aici locuiau Nasty și Brigitte când se înțelegeau

Sunt de opt ani împreună, însă în ultimii doi ani căsnicia lor a început să scârțâie. Motivele pentru care Brigitte și Ilie Năstase au început să nu se mai înțeleagă și să locuiască separat au fost aventurile lui Ilie Năstase, dar și problemele cu fosta lui soție, Amalia. După cum se știe, marele tenismen a avut un show teribil după ce soția a descoperit-o pe amanta Cici. Brigitte a pus-o la punct, însă nu a scăpat de săgețile femeii cu care Nasty are doi copii. Ca să o liniștească, fostul sportiv i-a oferit diverse cadouri: vacanțe scumpe, poșete de lux, dar și un apartament la mare, o mașină scumpă și două afaceri de sute de mii de euro.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1