Brigitte Năstase, falimentată și înșelată de fostul logodnic? Toate dedesubturile relației

b112-13-bp9h5981.jpg

Brigitte şi Corneliu Oană s-au îndrăgostit anul trecut. Cei doi au pus capăt relaţiei în luna ianuarie

Pe o parte a câştigat bani, pe de altă parte i-a pierdut! Brigitte Năstase este în pragul falimentului şi urmează să îşi închidă magazinul de haine din mall. Bruneta arată cu degetul spre fostul iubit pe care îl acuză că ar fi ”păpat” toate încasările pe ultimele trei luni şi că ar fi lăsat-o cu datorii imense. Mai mult, relaţia cu Corneliu Oană se pare că ar fi costat-o vreo 70.000 €.

Dacă în ”Ferma” a stat timp de trei luni cu nervii întinşi la maximum, iată că nici după ce a revenit acasă, Brigitte nu s-a bucurat de relaxare. Ba, din contră! Bruneta s-a luat cu mâinile de cap după ce ar fi văzut dezastrul pe care l-ar fi pricinuit fostul ei logodnic, Corneliu Oană. După cum se ştie, când vedeta a plecat la concursul de la PRO TV, Corneliu şi-a luat angajamentul să aibă grijă de cei doi copii ai acesteia, dar şi de magazinul cu haine în care erau asociaţi, deşi ei se despărţiseră încă din ianuarie. 

”Când pisica nu-i acasă, şoarecii joacă pe masă”, cam acesta este proverbul care se potriveşte cu situaţia celor doi. Surse din preajma fostei neveste a lui Ilie Năstase susţin că fostul iubit ar fi adus-o în pragul falimentului şi că i-ar fi ”mâncat” în jur de 70.000 de euro, de-a lungul relaţiei. ”Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri. Ei, bine, omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. În cele trei luni în care ea a lipsit de acasă, el i-a mâncat cam 50.000 de lei. Dintre care 20.000 de lei banii de pe card pe care i-a lăsat ca să aibă grijă de copii. A luat trei bluze pentru Sarah, iar restul i-a mâncat el. Şi alţi 30.000 de lei, banii din încasările magazinului din care trebuia să achite chiria şi alte cheltuieli. Când Brigitte a revenit din «Ferma» şi s-a dus la magazin, şi-a pus mâinile în cap. Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul. Trei luni de stat în «Ferma» a însemnat o pagubă de 50.000 de lei pentru ea şi falimentul”, au povestit pentru Click! surse din anturajul controversatei vedete. 

Mai mult, se pare că Oană nu doar a profitat financiar de Brigitte, ci ar fi înşelat-o cu o mai veche iubită. ”Relaţia aceasta de aproape un an a costat-o pe  Brigitte 50.000 de euro. L-a dus în vacanţe, i-a pus toţi dinţii, i-a cumpărat haine noi, i-a plătit chiria în Cosmopolis şi i-a cumpărat până şi hârtie igienică. A fost un om pe interes. Când a plecat din casa lui Brigitte, Corneliu i-a luat până şi periuţa dentară pe care dăduse 1.000 de lei. Şi, de parcă nu era de ajuns, el a înşelat-o de două ori, în decembrie, cu fosta iubită. Acesta este şi motivul pentru care Brigitte s-a despărţit de el când a intrat în «Ferma». Femeia respectivă i-a spus lui Brigitte că o să îşi ia ţeapă cu el, pentru că şi pe ea a mâncat-o de bani”, au mai povestit aceleaşi surse pentru Click!. Iată însă că variantele sunt diferite. 

b212-13-6.jpg

Acesta este magazinul lui Brigitte, pe care Corneliu l-ar fi falimentat, în absenţa ei

În februarie, Corneliu Oană ne declara: ”Administrez magazinul şi afacerile ei, am grijă de copii, Sarah şi Roby, şi locuiesc în Pipera. N-am experienţă cu cei mici, dar nu încerc să le fiu părinte, ci prieten. Sunt destul de mari şi de ascultători. Pleacă dimineaţa la şcoală cu şoferul, apoi mă sună când ajung acasă. De obicei mănâncă acasă. Învăţ de pe internet şi le gătesc sănătos când am timp, le-am făcut şi prăjituri. Le fac toate poftele. O ajut uneori la teme pe Sarah, cu Roby n-am ce teme să fac pentru că e mare, a făcut deja 18 ani. Nu mi-e greu pentru că o iubesc, mi-e greu fără ea”. 

S-a combinat cu Florin Pastramă la concursul de la PRO TV

Relaţia dintre Brigitte Năstase şi Florin Pastramă a debutat în urmă cu câteva săptămâni, când filmau celebrul show de la PRO TV, în pensiunea din Semenic, unde şi-au petrecut şi primele nopţi de amor. 

b312-13-7.jpg

Brigitte şi Florin se înţeleg de minune

În ediţia din 9 aprilie, cei doi au dat frâu liber pasiunii, fiind difuzate pe micul ecran şi imagini interzise minorilor. După ieşirea din ”Fermă”, ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click!  ţinându-se de mână, semn că povestea a continuat şi după acest proiect. 

„Fii atent ce facem. Mâncăm ca doi îndrăgostiţi. Facem tot. O să ajungem diseară într-o excursie oferită de colegii noştri fermieri. Va trebui să unim paturile şi să ne încălzim, că e foarte frig acolo”, spunea Brigitte în emisiune.

Loading...