Brigitte Năstase, dată afară din casă: «A zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile»

brigitte_si_ilie.jpg

Brigitte a fost dată afară din casa în care a locuit cu Ilie Năstase
Foto: Arhivă Click

Brigitte Năstase a fost nevoită să se mute din casa în care a locuit cu Ilie, fostul tenismen spunându-i să-și facă bagajele și să părăsească vila, așa cum aceasta a mărturisit. Deși Brigitte are un nou iubit, petrecându-și chiar și vacanța alături de el, este încă vizibil afectată de relația eșuată dintre ea și Ilie, care, la rândul lui, și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Deși divorțul dintre cei doi încă nu a fost pronunțat, se pare că despărțirea este una definitivă, de această dată.

Povestind întâmplarea printre suspine, Brigitte și-a împachetat toate lucrurile pe care le avea în casa ce i-a fost cămin timp de 8 ani de zile, acolo unde a locuit împreună cu cel care încă îi este soț, Ilie Năstase. Într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, femeia a vorbit despre tot parcursul relației pe care a avut-o cu fostul tenismen, acuzându-l pe acesta de infidelitate în nenumărate rânduri. Deși cei doi au avut parte de o relație tumultoasă, cu suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări, chiar dacă se aflau în plin divorț, bruneta a anunțat că de această dată a pus punct definitiv oricărei interacțiuni cu Ilie Năstase și a anunțat că nu se va mai întoarce niciodată în casa în care a locuit cu acesta. Cu ochii în lacrimi, Brigitte s-a plimbat dintr-o cameră în alta, rememorând toate momentele petrecute în locuința pe care a împărțit-o cu fostul mare tenismen. 

„E totul pus în valiză. Nu am făcut-o pentru un bărbat, am, făcut-o pentru mine, pentru că m-am săturat să fiu înșelată și să trăiesc știind că soțul meu caută pe Messenegerul făcut de mine și pe Facebook-ul făcut de mine femei. Că vorbește cu ele și le abordează. Este foarte aiurea să taci și să înghiți. Aceasta este casa mea, casa unde am buletinul, mi-a zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile, Hermes-urile, dar eu mi-am dat seama de faptul că oricum i-a părut rău că le-a cumpărat și a venit după ele în urmă cu două săptămâni. Nu am ce să spun mai mult decât că fiecare își trăiește viața. Rostul meu aici s-a încheiat, am avut un rost opt ani de zile pentru a pune în îndoială această casă, pentru a pune în îndoială viața unui om. 

brigitte_dulapuri_goale.jpg

Brigitte a filmat rafturile goale, după ce și-a împachetat toate hainele
Foto: Captură Video

Am crezut că o să-și revină și că o să se schimbe, că o să fie un om devotat, așa cum mi-a promis la început. Amănunte nu vreau să dau, spun doar că șapte ani de zile nu l-am înșelat nici măcar cu gândul și că am muncit ca un câine, că toată lumea m-a văzut, m-a văzut lumea cu mașini pe care mi le-am cumpărat în leasing. Am pornit pe drumul ăsta nu întinzând mâna, am doi copii din altă relație și am fost invidiată, am fost arătată cu degetul, pentru ce? Pentru că am tăcut și am înghițit. Soțul meu era cu alte femei, dar nu am vrut să-l fac de râs.

brigitte_poze.jpg

Brigitte a susținut că toate pozele cu ea au fost „aruncate” în acest colțișor
Foto: Captură Video

Dar toate astea s-au încheiat când m-am trezit pe patul de spital singură, singură, crezând că am cancer. Apoi m-am trezit în situația că din cauza faptului că s-a culcat cu alte femei, am luat o boală din care se făcea cancer la ovare, atunci m-am trezit la realitate, dar nu am avut puterea să plec din viața lui. Azi mi-am luat toate lucrurile din casa în care am muncit cinci ani de zile și nu am ieșit nicăieri. Toate pozele mele au fost aruncate într-un colțișor cu răutate, iar aici în cameră au fost aduse femei, știind că oglinda asta am cumpărat-o eu cu 1800 de euro, cu banii mei munciți, că eu nu am luat bani de la el. 
Vreau viața unei femei care să trăiască în pace toată viața. E ultima dată când am venit aici, de data asta am pus punct definitiv”, a susținut Brigitte, printre hohote de plâns.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Faptul că Ilie Năstase are o nouă iubită nu mai este un secret pentru nimeni. Proaspăta parteneră și celebrul fost tenisman sunt plecați în prima lor vacanță, în Sardinia, iar de pe tărâmuri de basm sexoasa brunetă a oferit declarații, în exclusivitate pentru Click!: ”Da, sunt cu Ilie”!

  • brigitte nastase ilie nastase

    Ilie Năstase o să turbeze de furie! Brigitte i-a dat replica tenismenului după ce el s-a afişat zilele trecute cu Ioana, o brunetă focoasă care în trecut i-a trecut prin pat milionarului Nick Rădoi. Ca fapta soţului ei să nu rămână nepedepsită, joi seara Brigitte a publicat o imagine incendiară în timp ce îşi sărută noul iubit. Cei doi se află în vacanţă în Turcia.