Brigitte Năstase: ”Am stat căsătorită cu Ilie doar pentru că am fost șantajată”

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

foto
Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu sunt cununaţi religios
Foto: Arhivă personală

Iată că un nou scandal s-a abătut asupra cuplului Ilie Năstase și Brigitte Năstase. Din spusele brunetei, fostul tenisman ar fi intrat în apartamentul ei și i-ar fi sustras câteva acte importante.

Au ajuns din nou la scandal! Deși părea că situația dintre ei s-a mai liniștit  și că se înțeleg bine, iată că Brigitte și Ilie Năstase au ajuns din nou la cuțite. ”Ieri după-amiază,  Ilie a intrat în domiciliul meu personal în care stau singură din luna aprilie și mi-a furat toate actele societăților mele. Vreau pe această cale să spun că am stat căsătorită cu el în ultimele luni doar datorită faptului că am fost șantajată. Dar astăzi nu mai am ce pierde. Doar dreptul la fericire. Am hotărât că am dreptul să trăiesc!”, a scris Brigitte pe Facebook.

Bruneta s-a separat de Ilie încă de anul trecut. Ea a plecat din domiciliul conjugal din Primăverii, și s-a mutat într-un apartament de lux din zona de Nord a Capitalei, unde locuiește cu cei doi copii ai săi.

Loading...

Citește și

  • brigitte nastase palatul parlamentului

    Brigitte Năstase (40 de ani) este adepta operațiilor estetice, de-a lungul timpului demonstrând că bisturiul este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Bruneta nu a dat de înțeles că s-ar opri aici cu intervențiile, cu toate că din ce în ce mai mulți internauți sunt de părere că s-a afirmat destul prin prisma acestora. Brigitte a alăturat două fotografii din două perioade diferite, iar internauții au ales care din ele o avantajează cel mai mult.

  • Ilie Năstase și Brigitte au vrut să aibă parte de câteva zile frumoase la Budapesta, departe de gurile rele ale românilor, care nu au încredere în relația celor doi. Nici bine nu au ieșit din țară că un nou conflict a izbucnit între cei doi la tv. Tenismenul a încurcat frâna de la mașină cu accelerația, ceea ce a scos-o din sărite pe bruneta colerică.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1