Brigitte îl amenință cu divorțul pe Florin Pastramă

brigitte_1.jpg

Au o căsnicie cu năbădăi: ba se ceartă, ba se pupă

A luat de multe ori bătăi și nu mai vrea să fie supusă la astfel de rele tratamente din partea soțului ei. Brigitte Patramă (42 de ani) și Florin Pastramă (41 de ani) sunt căsătoriți de un an și jumătate, însă, în ultima perioadă, scandalurile dintre ei sunt la ordinea zilei.

În urmă cu câteva luni, fosta soție a lui Ilie Năstase a fost victima unui episod cumplit, într-una dintre încăperile shaormeriei lor. Scena s-a repetat, zilele trecute, în plină stradă, când Florin s-a năpustit iar asupra ei: “Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin, însă nu poate trece cu vederea mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă. Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult”, au spus surse din preajma celor doi, pentru Click!  Din păcate, apropiații lor susțin că nu doar pe stradă se întâmplă astfel de episoade, ci și acasă, unde locuieşte și fetița lui Brigitte din relația cu Ovidiu Torj.

Loading...

Citește și

  • Apeluri la 112, Poliție, spital, INML, perfuzii, acuzații de violență, cuvinte triviale, droguri, teroare, scandal. Acestea sunt cuvintele care s-au folosit în ultimele zile în familia lui Brigitte Pastramă. Fosta soție a lui Ilie Năstase se află în plin scandal cu fiul adolescent, acesta fiind acuzat că ar fi agresat-o și că i-ar fi vandalizat casa. După ce Robert, în vârstă de 19 ani, a apărut la mai multe posturi TV, acuzându-și el mama de violență, Brigitte nu a mai putut suporta și a răbufnit, pe Facebook. Iată cum arată situația, povestită de Brigitte!

  • Relaţia cu Ilie Năstase (70 de ani) a propulsat-o pe Brigitte Sfăt în topul celor mai mediatizate femei din România. Din Playboy a ajuns pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente mondiale, și-a schimbat garderoba și și-a rafinat gusturile. Divorţul de Ilie nu a aruncat-o însă într-un con de umbră, ba dimpotrivă. Aflată în emisiunea “Ferma”, Brigitte (42 de ani) a reuşit performanţa să se despartă de la distanţă de iubitul ei, Corneliu Oană, şi să fie la un pas de logodnă cu Florin Pastramă, concurent şi el în emisiunea de la PRO TV. Pe lângă toate aceste poveşti de telenovelă, “dosarul” lui Brigitte conţine şi o mulţime de drame, din trecut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1