Bravo ei! Silvia Dumitrescu are curaj să se pozeze în costum de baie, la 59 de ani!

12-13-v-silvia-dumitrescu-in-costum-de-baie-la-therme.jpg

Silvia Dumitrescu s-a bălăcit în piscină, printre palmieri

Andreea Marin (44 de ani) şi Silvia Dumitrescu (59 de ani) se respectă! Când e ger de crapă pietrele, divele stau cu zilele la Spa. Andreea Marin se relaxează şi se detoxifiază în acelaşi timp într-un dispozitiv ultramodern.

„Sauna cu ozon ajută la înlaturarea excesului de grăsime, redă fineţea şi elasticitatea pielii. Sportivii de performanţă apelează la sauna cu ozon, fiind eficientă în îmbunătăţirea performanţei şi în reducerea perioadei de recuperare. Stimuleaza performantele fizice şi mentale. Efectul e antitoxic, imunostimulator, antiseptic, grăbind vindecarea afecţiunilor pielii şi sedativ asupra sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mental şi fizic. Stimulează metabolismul oxigenului şi intensifica circulaţia, protejând inima”, explică Andreea Marin.

 

Şi Silvia Dumitrescu şi-a luat costumul de baie şi a plecat să se relaxeze într-un Spa de lângă Capitală. „La căldură, apă termală, saună, palmieri, orhidee, sport, bălăceală şi relaxare”, a scris artista pe pagina ei de socializare. 

Loading...

Citește și

  • Silvia Dumitrescu a reuşit să topească peste 20 kg şi să arate ca acum 33 de ani. Interpreta, care s-a remarcat în anii ’85 la Festivalul Mamaia, are acum o siluetă de vis. Ea şi-a etalat trupul la mare, în toată splendoarea, într-un costum de baie.

  • Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ţinutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Acum, la 58 de ani, nu e deloc diferită, căci uite cum ne-a surprins la lansarea albumului muzical “Asta sunt”!