Bravo, au stil! Părinţii Ralucăi Bădulescu şi-au eclipsat fiica la un eveniment

new_picture_3.jpg

Raluca Badulescu parinti, Bravo, ai stil, Kanal D, Doru Laurian Badulescu, fiu Raluca Badulescu
Raluca Bădulescu a fost susţinută la lansare de bunul ei prieten, Cătălin Botezatu
foto: Mineli

Raluca Bădulescu (42 de ani) este una dintre cele mai excentrice prezenţe din showbiz, iar proiectul “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, unde are rol de jurat, îi oferă şi mai mare vizibilitate. Marţi, 31 octombrie, vedeta şi-a lansat prima colecţie de încălţăminte, iar la eveniment au venit şi părinţii ei. Cei doi au atras atenţia cu eleganţa lor.

Tatăl Ralucăi Bădulescu, Doru Laurian Bădulescu (69 de ani), nu este străin de lumina reflectoarelor, el fiind senator PDS în perioada 1996-2000. Mama ei însă e scumpă la vedere, iar marţi jurnaliştii s-au lipit mai mult de ea decât de fiica ei. Discreți, eleganți și mândri de fiica lor, părinții Ralucăi Bădulescu ne-au povestit cum era vedeta Kanal D în copilărie. “Un copil foarte bun, pentru că a fost o fată deosebit de silitoare, ascultătoare și pasionată de fashion tot timpul. În primele ei poze, de la doi ani, Raluca era în dulapul cu haine, printre rochiile mele. Încă de la vârsta aia ea își alegea ținutele. Îmi purta prin casă pantofii, rochiile. Îi plăcea să aibă părul lung și își alegea ea coafurile. De exemplu, pe vremea aceea se purtau codițele împletite cu ațe colorare, țin minte că i-am făcut şi eu și s-a dus așa la școală. Fiica mea este un om muncitor și ambițios. Eu cu Raluca suntem prietene, nu este relația doar mamă-fată. Relațiile dintre noi două au fost mereu foarte apropiat”, ne-a spus Nicoleta Bădulescu, mama vedetei Kanal D. Totodată, aceasta ne-a mai mărturisit că și acum îi dă sfaturi Ralucăi, chiar dacă ea are 42 de ani.

Raluca Badulescu parinti, Bravo, ai stil, Kanal D, Doru Laurian Badulescu, fiu Raluca BadulescuZoom
Părinţii Ralucăi Bădulescu, alături de fiica lor
foto: Oana Pascaru

“Sfaturi îi dau și în ziua de astăzi, dacă vrea îl urmează, dacă nu, face cum vrea ea. Eu îmi spun părerea de fiecare dată, chiar dacă mă întreabă sau nu. În general, ca să fiu cinstită, a făcut cam ce a vrut ea în viață”. Tatăl vedetei, Doru Laurian Badulescu, ne-a vorbit despre nepotul lor, Alex (14 ani), fiul pe care Raluca îl are din mariajul cu manechinul Vali Pungă. “Noi ne ocupăm de nepotul nostru pentru că ea are un program foarte încărcat. Ne aduce numai bucurii. Alex e un băiat mare, frumos, cu buletin, care crește frumos. Este mândria noastră”, ne-a spus tatăl Ralucăi Bădulescu.

Marţi seara, Raluca a lansat, împreună cu designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu, colecția capsulă de încălțăminte ”RB for Mineli”.

Raluca Badulescu parinti, Bravo, ai stil, Kanal D, Doru Laurian Badulescu, fiu Raluca BadulescuZoom
Raluca Bădulescu şi soţul ei, Florin Stamin (sus), alături de fostul ei soţ, Vali Pungă, şi de fiul lor, Alexandru
foto: arhivă personală

jurati bravo ai stil sezon nou emisiune kanal dZoom
Juraţii "Bravo, ai stil!"
foto: Kanal d
loading...
Loading...

Citește și

  • raluca badulescu piscina sot prieteni

    S-au dus vremurile când Raluca Bădulescu stătea îmbrăcată până-n gât pe plajă. De când și-a micșorat stomacul chirurgical și și-a înjumătățit greutatea, jurata de la "Bravo, ai stil!" (Kanal d) face parada celor mai stridente costume de baie. Într-unul roz bombon a făcut furori la pisicină, weekend-ul trecut, când s-a răcorit în compania unor prieteni.

  • raluca badulescu

    Raluca Bădulescu s-a transformat incredibil în ultimii trei ani după ce a luat decizia de a-şi micşora stomacul. Ajutată de bisturiu şi apoi de câteva intervenţii estetice, vedeta s-a trasnformat într-o adevărată bombă sexy. Acum în hainele ei vechi încap două persoane şi până şi ea este uimită în fiecare zi de noua ei siluetă.