«Bravo, ai stil», în pauză! Ilinca Vandici revine pe sticlă într-un proiect nou cu Vladimir Drăghia

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici silicoane
Ilinca Vandici a trecut de la modă la adrenalina "Exatlon"
Foto: arhivă personală

Aşa cum Click! a anunţat deja încă de acum o lună, emisiunea "Bravo, ai stil" de la Kanal d este în pauză, iar despre soarta juraţilor nu se ştie încă nimic. Singura care a primit un post nou este prezentatoarea Ilinca Vandici. Ea va face cuplu cu Vladimir Drăghia la o nouă emisiune. Este vorba despre „FanArena”, proiect care va începe joi, de la ora 17.00.

„FanArena” este un proiect nou pe care Kanal d mizează că va face audienţă având în vedere că emisiunea prezentată de Ilinca Vandici și Vladimir Drăghia este dedicată milioanelor de fani ai „Exatlon”. Noul show va începe joi (30 august) și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17:00. Dezvăluiri în exclusivitate despre ceea ce nu s-a văzut la „Exatlon”, noi perspective asupra a ceea ce se întâmplă în reality-show, interviuri în premieră, cu apropiați ai concurenților, dezbateri cu cei prezenți în platou pe temele cele mai sensibile legate de desfășurarea concursului și de evoluția concurenților, toate aceste subiecte vor face deliciul telespectatorilor într-un nou talk-show.

ilinca_si_draghia.jpg

ilinca vandici vladimir draghia
Ilinca Vandici face cuplu pe sticlă cu Vladmir Drăghia
foto: Kanal d

„Vom despica firul în patru, vom analiză în amănunt fiecare cursa a concurenților, vom descoperi punctele țări și pe cele slabe ale fiecăruia, vom discuta cu invitații noștri despre situații create în concurs. Luăm pulsul fiecărui minut desfășurat în competiția Exatlon!”, a spus Ilinca Vandici. Şatena, care până în această vară a fost gazda "Bravo, ai stil", emisiunea de modă în care s-au investit sume uriaşe de bani, va schimba registrul. va trece de la fashion la sport, fiind una dintre admiratoarele concurenţilor din sezonul 1  al emisiunii, câştigat de Vladimir Drăghia.  

„Cred că publicul va avea parte de un spectacol mai frumos, în acest sezon, comparativ cu primul. Știu că așteptările celor de acasă sunt mari, tocmai de aceea concurenții vor simți presiunea, vor simți responsabilitatea și vor performa pe măsură așteptărilor. Îi așteaptă câteva luni grele, dar e un preț mic pentru glorie”, a spus prezentatorul „FanArena”.

Vladimir Drăghia și Ilinca Vandici îi vor avea invitați în platou și pe concurenții primului senzon „Exatlon”, aceștia din urmă fiind în măsură să înțeleagă și să împărtășească celor de acasă adevărata dimensiune a problemelor cu care s-ar putea confrunta concurenţii celor două echipe în Republica Dominicană.

 

Loading...
 
 

Citește și