Boureanu, şi în arest, şi la un pas de executare silită

mareboureanu67867.jpg

Pentru Cristian Boureanu, problemele par să nu se mai sfârşească. El spera să fie trimis acasă, însă a aflat că va mai sta în arest

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Veşti proaste pentru fostul politician Cristian Boureanu. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă în dosarul în care e acuzat de ultraj. Colac peste pupăză, el ar putea rămâne falit pentru că executorii sunt pe urmele lui din cauza unei datorii de 650.000 de euro către bancă.

Anul 2017 va rămâne cea mai neagră perioadă din viaţă pentru Cristian Boureanu (44 de ani). Nici infidelităţile fostelor soţii şi nici măcar fiica rebelă nu l-au făcut să sufere atât de tare precum au reuşit poliţiştii de la Rutieră. Săptămâna trecută, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 aproape că l-au încurajat pe afacerist să-şi facă bagajele după ce au dispus să fie plasat în arest la domiciliu de pe data de 10 iulie.

Boureanu s-a bucurat degeaba însă, pentru că procurorii au contestat decizia  instanţei şi au obţinut prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile, în dosarul în care fostul deputat este acuzat de ultraj după ce a agresat un poliţist rutier. Şi, de parcă această povară nu ar fi apăsat destul de greu pe umerii lui, iată că fostul soţ al Valentinei Pelinel a mai primit o ”palmă”, de data aceasta din partea  Băncii Transilvania. În anul 2006, afaceristul a făcut două credite, unul în valoare de 555,667 de euro, şi altul de 39,945 de lei. 

În total, Boureanu a luat 650.000 de euro pe care nu i-a mai restituit, aşa că instituţia bancară l-a dat în judecată, iar în luna februarie a acestui an,  magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au dispus încuviinţarea executării silite pe bunurile sale. ”Când va fi dată decizia definitivă, atunci se va începe  execuţia. Se va executa absolut orice se identifică în patrimoniul pârâtului Boureanu pentru a acoperi valoarea împrumutului nerestituit, la care se adaugă dobânzile zilnice şi penalităţi. Sunt luate în vizor câteva imobile şi două bucăţi teren intravilan din Bucureşti”, ne-a spus un reprezentant al societăţii de executare ”Mazilu şi Asociaţii”. 

Boureanu a făcut apel, însă i-a fost respins de instanţă, iar în luna mai a apelat la ultima cale de atac, şi anume recursul. Însă, sunt slabe şanse să obţină o decizie în favoarea lui. Aşadar, dacă magistraţii de la Curtea de Apel vor da aceeaşi decizie, Cristian Boureanu riscă să ajungă la fundul sacului.

După gratii pentru ultraj

 

În urmă cu o lună, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal monstru, iar asta i-a adus arest preventiv timp de 30 de zile. Atunci el a fost acuzat de ultraj, după ce a ameninţat şi lovit un poliţist, care la rândul lui i-a dat un pumn în faţă. Imaginile surprinse la faţa locului au făcut furori pe internet.

bataie2-323.jpg

Boureanu a făcut circ în stradă cu Poliţia

 

La rândul lui, Boureanu a făcut plângere penală împotriva agenților de poliție. El susține că a suferit traumatisme la nivelul capului și nasului și și-a pierdut fațetele dentare.

În instanţă şi pentru custodie

mama76786.jpg

Ioana Boureanu, alături de mama ei, Irina

 

Problemele fac parte din viața de zi cu zi a lui Cristian Boureanu

El a mai fost protagonistul unui scandal monstru, în toamna anului trecut. Atunci, fiica lui, Ioana (16 ani), l-a acuzat că o bate şi a susţinut că nu mai vrea să meargă la el acasă. Fostul deputat a început astfel o luptă în instanţă cu fosta soţie, Irina Boureanu, pentru custodia fetei lor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • cristian boureanu lat pe jos

    Cristian Boureanu a fost plasat, luni (3 iulie,) în arest la domiciliu, dar avocatul lui luptă în continuare să-i facă dreptate după seara în care fostul politician a lovit şi a fost agresat la rândul lui de un poliţist. Deşi s-a spus iniţial că fostul deputat a pornit întregul scandal, apărătorul lui susţine că are probe video în care oamenii legii îl scot forţat din maşină şi încearcă să acopere urmele de sânge lăsate pe asfalt după ce Boureanu a primit un pumn în figură.

  • cristian boureanu bilet de externare

    Conflictul dintre Cristian Boureanu şi poliţiştii cu care a avut o altercaţie în trafic în urmă cu aproape o lună este departe de a se încheia. Fostul politician, care de la începtul acestei săptămâni a fost plasat în arest la domiciliu, continuă războiul cu oamenii legii prin intermediul apărătorului său. De altfel încă de la primele audieri, deputatul a susţinut că a fost provocat să facă circ, iar poliţiştii i-au repetat continuu că vor face publice imaginile cu el din timpul scandalului.

  • cristian boureanu laura dinca casatorie

    Iubita tinerică a lui Cristian Boureanu (44 de ani), Laura Dincă (20 de ani) este hotărâtă să-i demonstreze fostului politician că este alături de el la bine și la rău. Modelul vrea să se căsătorească imediat după ce Boureanu își rezolvă problemele cu legea.

  • Experienţa prin care trece de aproximativ două săptămâni l-a făcut pe Cristian Boureanu să-şi regândească viaţa. Apropiaţii săi ne-au povestit că fostul deputat a decis să se căsătorească şi să plece în America după ce scapă de probleme.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5