Borcea duce o viață de lux după gratii! Și-a făcut o „echipă” de deținuți care îi cântă în strună

cristi_borcea_0.jpg

cristian borcea viata lux puscarie
Fostul acționar de la Dinamo duce în continuare o viață bună
Foto: Arhiva Click!

Un raport relevat de un control la Penitenciarul Poarta Albă arată că fostul şef dinamovist Cristi Borcea și-a făcut o adevărată „echipă” de deţinuţi care îi cântă în strună. Aceștia îl ajuta zilnic să încalce rigorile, cu acordul multora dintre responsabilii penitenciarului.

Cristi Borcea avea program special de convorbiri telefonice. Regulamentul prevede că un deţinut putea să vorbească la telefoanele amplasate în penitenciar 180 de minute zilnic, în intervalul 9:00-22:00, potrivit romaniatv.net. Cu toate acestea, fostul boss de la Dinamo vorbea și în timpul orelor de muncă pe care le presta la Spălătorie, „uneori câte 40-70 de minute”, la apelul de seară și chiar după stringere. Borcea vorbea mai ales la postul telefonic de la Spălătorie, aflat în afara secției în care stăteau deținuții.

„Acest lucru era posibil întrucât cheia de la uşa de acces era păstrată de Cristian Borcea (potrivit notelor de informare ale şefilor de tură)”, precizează raportul.
Potrivit raportului citat, Cristi Borcea conducea o rețea de colegi pentru pachete, telefoane și bani. De asemenea, el avea liber și la cumpărături și alte lucruri de care nu se poate bucura niciun alt deținut.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1