Borcea a cheltuit 20.000 € pentru venirea pe lume a gemenelor sale

2-neata-1.jpg

După ce a fost eliberat, pe data de 2 iulie 2018, Borcea și Valentina au dat un party în Crângași

Pentru Valentina Pelinel şi Cristi Borcea ziua de 1 Martie va fi una cu totul specială. Fix în prima zi de primăvară, dis de dimineaţă, li s-au născut gemenele, care vor purta numele Maria. Pentru prinţesele sale, afaceristul a cheltuit 20.000 €, însă nu le-a putut ţine în braţe pentru că este în puşcărie.

De ieri, Cristi Borcea este mai bogat cu încă doi moştenitori. Nouă în total! Soţia sa, Valentina Pelinel, i-a dăruit ieri, chiar de 1 Martie, două fetiţe superbe şi sănătoase. Nu s-a putut bucura pe deplin de acest moment unic, întrucât se află în penitenciarul Rahova unde ispăşeşte 5 ani în dosarul retrocedărilor unor terenuri din Mamaia. Însă Valentina a avut grijă ca să-i aducă lacrimi în ochi proaspătului tătic trimiţându-i poze cu minunile de fetiţe. La prima oră a dimineţii, doamna Borcea a fost adusă de şoferul personal la spitalul Sanador, unde era programată pentru cezariană la medicul său ginecolog Doru Herghelegiu, acelaşi cu care l-a născut şi pe primul ei copil, micuţul Milan, acum în vârstă de aproape 3 anişori.

Cu mari emoţii, vedeta a păşit în sală, apoi a fost preluată de echipa de specialişti pentru procedura chirurgicală care a durat în jur de o oră şi jumătate. Nu şi-a făcut griji de condiţii, pentru că soţul său a achitat în jur de 10.000 de euro pentru naştere, rezerva de cinci stele şi supraveghere permanentă. Însă aceasta nu este singura cheltuială, pentru că mobilierul gemenelor l-a mai costat încă 10.000 de euro. 

Pelinel a ales pentru fetiţele care vor purta numele de Maria Indira şi Maria Rania, mobilă de fiţe. Două pătuţuri convertibile, două comode, masă de înfăşat şi un dulap pentru hăinuţe, toate albe, din lemn tratat şi vopsit ecologic, în valoare de aprope 7.000 de euro. Încă 3.000 de euro a mai cheltuit pentru tot felul de gadgeturi în materie de nou-născuţi, camere de supraveghere, balansoare ultima fiţă, coşuleţe şi kitul pentru celule stem. În total 20.000 de euro, însă suma nu este o problemă pentru Borcea. Pelinel a postat deja o poză pe Instagram în care a anunţat venirea micuţelor pe lume, este vorba despre o imagine din rezerva sa, cu câteva baloane colorate şi ursuleţi din desenele animate. Dacă totul decurge bine, iar Valentina se simte perfect, aceasta ar putea fi externată luni.    

 

Borcea, tată record: 9 copii

Borcea mai are 3 copii cu Mihaela, prima soţie, 2 cu Alina, a doua soţie, şi o fetiţă cu o avocată. La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naştere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel -de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soţia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat şi că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

 

Tatăl lui Borcea este grav bolnav

2-neata-5.jpg

Borcea senior are 3 bypass-uri la inimă

Stere Borcea, tatăl lui Cristi Borcea, nu se simte foarte bine, iar starea lui de sănătate nu i-a permis să îşi viziteze fiul în spatele gratiilor. Nu mă simt prea bine, la mine s-au strâns şi multe. Acum sunt căzut la pat, iau 20 de pastile pe zi... Am trei bypass-uri, ultimul de acum 5 ani, sunt operat de hernie de disc, am artrită, mă chinuie şi prostata, ce să mai zic...  (...) Eu ştiu că băiatul meu e puternic şi va ieşi şi mai puternic de acolo. N-am apucat să mă duc să-l văd, sunt căzut la pat, dar am încredere mare în el că va trece şi peste asta”, a declarat tatăl lui Cristi Borcea, pentru wowbiz.ro.

Loading...

Citește și

  • Valentina Pelinel (38 de ani) a născut două fetițe perfect sănătoase chiar de 1 martie, la o clinică privată din Capitală! Soția lui Cristi Borcea și-a strâns fetițele în brațe, dar, din păcate, tăticul nu a putut fi prezent la fericitul eveniment. Fostul acționar dinamovist a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia.

  • Valentina Pelinel mai are puțin până devină mămică, iar soțul ei se pare că se pregătește intens pentru marele moment, mai ceva decât partenera lui de viață. Petru a se asigura că nașterea va decurge în mod normal și că Valentinei nu îi va lipsi nimic, fericitul viitor tătic de fetițe gemene s-a pus pe organizat și pe...scos bani din buzunar. Iată cât plătește Borcea la o clinică privată, pentru ca Valentina Pelinel să nască în lux!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1