Bombele-sexy ale lui Sârbu şi Păunescu au făcut furori pe Litoral

alice_peneaca_bobby_paunescu.jpg

alice peneaca bobby paunescu
Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit anul trecut
Foto: arhivă personală

Adrian Sârbu și Bobby Păunescu, milionarii care fac legea în film şi televiziune se mândresc cu iubitele lor superbe, Cristina Iacob şi Alice Peneacă. La banii lor, ar putea să-şi facă vacanţele în orice colţ din lume, însă nu au ratat vara asta Litoralul românesc. Milionarii Adrian Sârbu şi Bobby Păunescu nu au venit singuri la mare, ci însoţiţi de partenerele lor, pe cât de tinere, pe atât de sexy.

N-aveai cum să nu-i observi, la malul mării, pe magnatul Adrian Sârbu (61 de ani), alături de partenera lui de viaţă, regizoarea Cristina Iacob (27 de ani). Asta şi pentru că s-au îmbrăcat în culori neon, albastru, galben şi verde, dar şi pentru că erau foarte drăgăstoşi unul cu celălalt.

foto_1-9_col_ei_doi_in_dreapta_lucrez_pe_poza_col.jpg

adrian sarbu cristina iacob
Adrian Sârbu (61 de ani) şi Cristina Iacob (27 de ani) au colorat recent Litoralul românesc. Regizoarea are un corp de fotomodel
Foto: Mihai Ionescu

 

Dacă pe “creierul PRO TV” îl ştim de mult, pe regizoarea Cristina Iacob am cunoscut-o mai bine abia după ce a lansat câteva filme de comedie, precum „#Selfie”, “Poveste de dragoste”, “#Selfie69”. Dar şi după ce s-a cuplat cu Sârbu, evident. Însă niciodată n-am văzut-o atât de goală ca acum, în costum de baie, etalându-şi fundul ferm şi bombat, sânii naturali şi părul de Ileana Cosânzeana. Ne-am convins, astfel, care sunt atuurile fizice ale domnişoarei de 27 de ani, după care Adrian Sârbu este înnebunit de vreo doi ani încoace. Averea lui Adrian Sârbu este estimată la 80 de milioane de euro.

adrian_sarbu_cristina_iacob.jpg

adrian sarbu cristina iacob
Adrian Sârbu se iubește cu Cristina Iacob
Foto: Mihai Ionescu

Soția lui Bobby Păunescu, perfectă în costum de baie

alice_peneaca.jpg

alice peneaca
Bobby Păunescu (41 de ani) şi Alice Peneacă (24 de ani) se distrează în Grecia
Foto: arhivă personală

 

Pe 18 iulie 2015, milionarul Bobby Păunescu (41 de ani) o lua de nevastă pe splendida Alice Peneacă (24 de ani), fotomodel de talie internaţională. De atunci, cei doi trăiesc parcă o vacanţă continuă, dar nu ne supărăm, pentru că astfel o vedem şi noi mai des pe Alice în costum de baie. Bobby şi soţia lui au fost şi pe Litoralul nostru, iar acum se relaxează în Grecia, unde Alice încearcă tot felul de sporturi acvatice. Regizor, afacerist şi producător de film, Bobby Păunescu are o avere estimată la 200 de milioane de euro.

peneaca.jpg

alice peneaca
Alice Peneacă, una dintre cele mai frumoase românce
Foto: arhivă personală

 

Loading...

Citește și

  • alice peneaca

    Alice Peneacă (24 de ani) este una dintre cele mai sexy și de succes modele de la noi. A lucrat pentru branduri importante din afară și a mai pus mâna și pe unul dintre bogătașii patriei, Bobby Păunescu (41 de ani). Cei doi se află zilele acestea în insulele grecești, într-o vacanță în doi și profită din plin de timpul petrecut împreună.

  • Alice Peneacă (24 de ani), superba soţie a producătorului şi omului de afaceri Bobby Păunescu (41 de ani), a dat lovitura!

  • adrian sarbu iubita cristina iacob

    Adrian Sârbu (60 de ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune, a venit la lansarea filmului românesc ''Bucureşti NonStop'', produs de Codin Maticiuc și regizat de Dan Chișu. Fostul șef de la Pro Tv a scos-o în lume pe iubita lui tinerică, Cristina Iacob (26 de ani), joi (12 noiembrie). Blondina este și regizoare și a devenit cunoscută pentru pelicula „Selfie".

  • De trei ani de zile, Adrian Sârbu (60 de ani) se iubeşte discret cu o tânără regizoare, Cristina Iacob (26 de ani). Fostul şef Pro TV şi blonda au avut apariţii publice rare şi au preferat să nu discute relaţia lor. Cristina, care a devenit cunoscut după ce a regizat filmul "Selfie", a vorbit pentru prima dată despre idila cu Adrian Sârbu, dar şi despre planurile lor de viitor.