Bombă în showbiz! Alin Ionescu a confirmat despărțirea de Cristina Spătar

alin-ionescu-si-cristina-spatar.jpg

Alin Ionescu și Cristina Spătar au pus punct unei căsnicii de 9 ani

Deși s-a speculat de mai multă vreme că solista Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu (35 de ani), au probleme în căsnicie și sunt pe punctul de a divorța, bomba a explodat miercuri la amiază. Omul de afaceri a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat că s-a separat de mama copiilor săi, Cristina Spătar.

Au tot evitat să vorbească despre divorț și despărțire, dar iată că ceea ce se bănuia de multă vreme s-a confirmat. Alin Ionescu a confirmat că s-a despărțit de Cristina Spătar. De asemenea, el a mărturisit că relația lor se degradase de foarte mult timp. Zvonurile privind un iminent divorţ au început să apară după ce Alin Ionescu a fost văzut în compania altor domnişoare decât soţia lui.   

Au împreună doi copii

Au fost căsătoriți 9 ani și au împreună doi copii, Albert (6 ani) și Aida (4 ani).  Nici măcar copiii, pentru care Cristina a fost atât de răbdătoare în ultimul an, nu mai sunt motivul pentru care să merite să mai îndure atâta suferință.

„În ceea ce mă privește, nu am greșit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze, eu nu am greşit niciodată în această căsnicie de 9 ani. Poate faptul că am avut puţină celulită sau nu ştiu. Eu consider că am ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat maxim din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat, dimineaţa, şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întai. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi, ce să-ţi zic, cred că am făcut destul pentru această relație. El mi-a demonstrat că nu mă mai iubește și că are alte planuri pentru viața personală, dar eu îl respect și voi încerca să-i fiu un bun prieten. Probabil vom ajunge la divorț, căci amândoi avem dreptul la fericire, iar eu sufăr foarte mult”, a spus Cristina Spătar vineri (10 iunie), pentru Antena Stars, într-o intervenție telefonică.

 

Loading...

Citește și

  • Alin Ionescu si familia

    A avut probleme cu legea, dar se pare că necazurile s-au mutat în relaţia de cuplu. Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a scăpat de arest, însă asupra lui planează acum alte suspiciuni, de infidelitate. Omul de afaceri a fost văzut în ultima vreme în compania altor doamne, iar aceste escapade ale afaceristului au dat curs unor zvonuri privind un iminent divorţ.

  • cristina spatar alin ionescu

    Relația dintre Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu, este pe butuci de ceva vreme. Deși sunt căsătoriți de 9 ani, cei doi nu-și mai găsesc puncte comune, în afara celor doi copii pe care-i au împreună, Albert (6 ani) și Aida (4 ani).