Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au făcut cununia religioasă chiar de ziua mirelui

gina_si_bogdan.jpg

gina chirila bogdan vladau
Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău s-au căsătorit sâmbătă (1 septembrie)
Foto: arhivă personală

La un an de la cununia civilă, Bgodan Vlădău și Gina Chirilă vor purta hainele de nuntă. Râvnitul Burlac va ajunge sâmbătă, 1 septembrie, în fața altarului alături de femeia pe care o vrea alături pentru tot restul vieții.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă își vor spune DA în fața divinității și acest eveniment se va desfășura chiar de ziua fostului jurat de la Bravo, ai stil. Cei doi au pregătit minuțios acest eveniment timp de un an, iar acum au ajuns să se bucure de o nuntă de vis, conform wowbiz.ro

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă se vor cununa religios la Biserica Sfântul Spiridon , unde își vor jura credință și iubire în fața divinității. Un sobor format din trei preoți vor oficializa cununia dintre cei doi care va începe abia după ora 20. 

După ce se va finaliza cununia religioasă, alături de prieteni și familie, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă vor petrece la un restaurant de fițe din București, în zona Floreasca. 

miri.jpg

gina chirila bogdan vladau
Mirii au arătat fabulos în ziua nunţii
Foto: arhivă personală

Astfel că, vedeta își va serba și ziua, dar și prima zi de căsnicie în același timp. Anul trecut, ei s-au cununat civil de ziua ei. 

„În perioada asta am fost și mai obosită. Am tot zburat, plecat. Când ajung acasă îmi doresc să petrec mult mai mult timp cu Bogdan, cu familia. Lui Bogdan îi place să se uite la filme, să fim acasă, să gătesc. În curând se va întâmpla și cununia religioasă. O să fie într-un mediu privat cu prieteni foarte apropiați. Nu o să fie în București. Vor fi maximum 30 de invitați. Am o rochie de mireasă. Se lucrează acum la ea. Este destul de simplă. Nu este nimic încărcat pentru că îmi place simplitatea. Urmează și bebe, dar nu știu când. Dacă nu știu ceva sigur nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt mai mulți factori”, a dezvăluit Gina Chirilă cu puțin timp în urmă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Deși au organizat în urmă cu aproximativ un an cununia civilă, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă nu au apucat să se căsătorească religios. Cei doi au ales ca evenimentul să se desfășoare într-un cadru restrâns, alături de prieteni și familie, iar modelul Gina Chirilă a dezvăluit câteva detalii și în ceea ce privește modul în care va arăta rochia de mireasă.

  • vladau gina chirila cununie

    Formează un cuplu în dormitor, dar şi la muncă. Bogdan Vlădău şi soţia lui, modelul Gina Chirilă, au realizat un pictorial fierbinte împreună, pe jumătate dezbrăcaţi. Cei doi nu sunt la prima colaborarea de acest gen. }n trecut, pe vremea când erau la începutul relaţiei lor au fost protagoniştii unei alte şedinţe foto de excepţie, dar cu ceva mai multe haine pe ei.