Bogdan Stanoevici va fi incinerat sâmbătă

20a2aa9f-19b4-47d9-bdd1-61519d22663d_1_copy.jpg

Bogdan Stanoevici va fi depus mâine, vineri 15. 01. 2021 la Capela Cimitirului Bellu

Prietenii și cei care l-au iubit își vor putea lua rămas bun de la Bogdan Stanoevici. Actorul, care s-a stins din viață de COVID, pe data de 12 ianuarie, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani, va fi depus vineri, la ora 12.00, la Capela de la Bellu. Anunțul a fost făcut de actrița Alexandra Velniciuc.

”Bogdan Stanoevici va fi depus mâine, vineri 15. 01. 2021 la Capela Cimitirului Bellu de la ora 12.00”, a scris Alexandra pe Facebook.

Actrița era colegă și prietenă foarte bună cu Bogdan, iar în ultimii cinci ani și-au petrecut împreună chiar și vacanțele.

”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”, a scris actrița pe Facebook.

Aceasta i-a plătit datoriile actorului, încă de când se afla pe patul de spital. Actorul va fi incinerat sâmbătă, la dorința sa expresă. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1