Alex Bodi, trimis în judecată pentru proxenetism

1.jpg

Bianca şi Alex
Citeste tot despre: 

Nu mai puţin de 30 de persoane, dirijate de un interlop din Craiova, au fost trimise în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi spălarea banilor. Printre cei judecaţi se numără şi Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Liderii grupării se aflau în relaţie cu “Hells Angels”, catalogată la nivel internaţional drept „sindicat de crimă organizată”.

Dosarul în care figurează gruparea condusă de interlopul din Craiova este judecat  la Tribunalul Gorj. Cel considerat „creierul“ este Constantin Adrian Tâmplaru, iar printre cei judecaţi în acest dosar penal este şi omul de afaceri Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, acuzat de procurori că a transportat zeci de tinere în ţări din Europa, pentru practicarea prostituţiei.

alex_bodi.jpg

Alex Bodi şi Adrian Tâmplaru, naşul său de cununie, doi dintre inculpaţi

Cercetările au început în anul 2015, când oamenii legii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că, sub coordonarea lui Constantin Adrian Tâmplaru, care se afla în Penitenciarul Craiova, a fost constituit un grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane şi proxenetism. Şi alţi deţinuţi au aderat la această grupare, care au început să racoleze tinere prin intermediul reţelelor sociale, cu metoda „Loverboy“.

Multe dintre fete erau minore

hells_angels.jpg

În SUA, gruparea „Hells Angels” e socotită „sindicat de crimă organizată”

hells_angels.jpg

În SUA, gruparea „Hells Angels” e socotită „sindicat de crimă organizată”

Tinerele ajungeau să creadă că au o relaţie de iubire cu un bărbat cunoscut pe internet, după care erau duse în ţări din Europa şi erau constrânse să se prostitueze. „Membrii i se adresau lui Constantin Ardeleanu cu apelativul „naşul”, iar acesta le zicea «fini». Gruparea infracţională era autointitulată «Familia» / «Frăţia adevărată» şi specializată în trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism“, se arată în rechizitoriu. Tinerele, unele dintre ele minore, erau transportate în Germania, Spania, Italia, Marea Britanie ori Elveţia şi erau obligate să practice prostituţia, scrie adevarul.ro. Oamenii legii au indicii că unele tinere au fost duse pentru a se prostitua chiar şi în Emiratele Arabe Unite. În rechizitoriu, se prezintă şi declaraţia unui martor, care arată că auzea cum una dintre victime, din Târgu Jiu, ţipa în urma bătăii primite şi ieşea plină de sânge. „Îi era teamă de inculpat deoarece avea tendinţe de nebunie. De câte ori o bătea pe persoana vătămată, o şi tăia cu cuţitul”.

Un român, lider marcant al  organizaţiei «Hells Angels»

Potrivit anchetatorilor, unele dintre bordelurile din Germania erau administrate de membri ai grupării internaţionale “Hells Angels”, catalogată în Statele Unite ale Americii drept “sindicat de crimă organizată”. Tâmplaru ar fi dezvoltat o legătură cu lideri  ai grupării “Hells Angels”. Unul dintre ei e un român din Mediaş, cu cetăţenie germană, plecat din ţară în anii ‘80 şi numărul doi în ierarhia locală “Hells Angels”. Acesta se ocupa de administrarea mai multor bordeluri în Germania - Mainz, Leipzig şi Offenbach. Românul din Mediaş are mai multe tatuaje, unul dintre ele fiind portretul lui Vlad Ţepeş, alături de un text în limba română: „Trădătorilor ochii li se vor scoate, limba le va fi tăiată şi prin ţeapă vor fi traşi”. Acesta este cunoscut drept un individ violent, înarmat şi consumator de droguri. 

Alex şi Bianca, căsnicie cu scântei

Alex Bodi (37 de ani) şi Bianca Drăguşanu (39 de ani) au fost căsătoriţi timp de şapte luni, între august 2019 şi martie 2020. Căsnicia lor a fost presărată cu scandaluri, iar blonda l-a acuzat că a desfigurat-o în urma bătăilor administrate. Mai mult, aceasta ar fi declarat la DIICOT că Bodi comite diverse infracţiuni ce includ saci cu bani, fete aduse pentru prostituţie şi lingouri de aur.

 

Loading...