Bobby Păunescu și iubita soprană, vacanță romantică în Capri. Cum a răsfățat-o afaceristul pe senzuala brunetă

andreea-ilie1.jpg

Andreea Ilie, în Capri
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Omul de afaceri Bobby Păunescu (47 de ani) are lipici numai la iubite sexy! La doi ani după divorțul de fotomodelul Alice Peneacă, milionarul a picat în mrejele mezzosopranei Andreea Ilie (36 de ani), care este la fel de frumoasă și de celebră!

Cei doi au o relație discretă de câteva luni, iar omul de afaceri a decis să arate lumii întregi cât de sexy și de frumoasă este actuala sa iubită. Așa că a pozat-o în ipostaze cât se poate de fierbinți în vacanțele pe care le-au petrecut împreună, pe Coasta Amalfitană.

andreea-ilie-capri.jpg

Andreea este de o frumusețe răpitoare
foto: Instagram

Andreea Ilie: "A venit în viața mea exact în momentul potrivit"

Mezzosoprana din Timișoara a postat recent pe Instastory o poză cu ea și iubitul, în ipostaze tandre, aceasta dorind astfel să oficializeze relația cu omul de afaceri. La câteva zile de la postarea făcută, Andreea Ilie a recunoscut public că ea și omul de afaceri formează un cuplu. „A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment”, a declarat superba soprană, pentru Click!

andreea-ilie.jpg

Andreea Ilie
foto: Instagram

Acum însă nici milionarul Bobby Păunescu nu se mai ferește și a postat pe contul de Facebook imagini sexy cu iubita lui în vacanțele pe care și le-au petrecut toată vara într-una dintre cele mai luxoase stațiuni din Italia, pe coasta Amalfi, la Positano. Relația sopranei din Timișoara cu omul de afaceri este cât se poate de serioasă și s-ar putea lăsa cu o nouă căsătorie pentru patronul B1 TV.

andreea-ilie2.jpg

s-au răsfățat la celebrul restaurant Da Paolino din Capri, cunoscut pentru livada de lâmăi în care este amplasat
foto: Instagram

Andreea Ilie a fost implicată într-o serie de relații cu bărbați celebri din showbiz. La sfârșitul anului trecut, Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism. În trecut, frumoasa mezzosoprană s-ar fi iubit și cu Dan Bittman. La rândul său, regizorul şi scenaristul Bobby Păunescu a fost căsătorit timp de trei ani cu fotomodelul Alice Peneacă, de care a divorțat în decembrie 2018. Boby Păunescu a mai avut o relație de 11 ani cu Monica Bârlădeanu.

Citește și:

EXCLUSIV Primele declarații ale Andreei Ilie, noua iubită a lui Bobby Păunescu: «A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit»

Noua iubită a lui Bobby Păunescu e o superbă mezzosoprană! Ce spune tânăra despre relația cu milionarul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5