Bittman vrea să-şi spele păcatele cu un cadou de 30.000 € pentru iubită

alx_2464.jpg

Dan Bittman şi Liliana sunt împreună de 20 de ani, dar el n-a cerut-o niciodată de nevastă
Fotografii: Mihai Caliu

Infidelităţile i-au dat mereu bătăi de cap lui Dan Bittman. A încercat să se ascundă de ochii presei, dar mai trebuia să se ascundă şi de mama copiilor săi, textiera Liliana Ştefan. Ca să-i închidă gura, solistul de la Holograf i-a cumpărat acesteia un automobil nou.

Dan Bittman (53 ani) nu se dezminte! Este recunoscut drept unul dintre cei mai mari cuceritori din showbiz-ul autohton. Şi-a păstrat şarmul din tinereţe şi a rămas un mare crai! Unde vezi o femeie frumoasă, îl vezi şi pe solistul trupei Holograf. Dan Bittman este şi acum un mare Don Juan, însă mereu ştie cum să o împace pe Liliana Ştefan, de câte ori aceasta află că el a călcat strâmb.

 • bittman liliana
  Bittman și iubita lui surprinşi de fotoreporterii Click! în faţa unei reprezentanţe auto
  Foto: Mihai Caliu
 • bittman liliana
  Bittman stătea pe bancheta din spate, alături de fiul lor cel mic, Mark, iar iubita lui conducea noul automobil
  Foto: Mihai Caliu
 • liliana
  S-au oprit la o benzinărie, unde Liliana şi-a alimentat noul Hyundai Tucson
  Foto: Mihai Caliu
 • bittman liliana
  La final, Dan şi Liliana s-au îndreptat spre un restaurant din zona Băneasa
  Foto: Mihai Caliu
 • bittman pizza
  Dan Bittman şi iubita sa, Liliana Ştefan
  Foto: Mihai Caliu
 • bittman
  Sistemele noi de pe maşină i-au pus în dificultate pe cei doi parteneri de viaţă, care au fost nevoiţi să apeleze la un paznic, pentru a închide maşina şi au plecat spre casă.
  Foto: Mihai Caliu
 • Maximize

1/6

Sunt împreună de peste 20 de ani, iar Liliana este femeia care l-a înţeles de fiecare dată. Totuşi, cum nici unei femei nu-i convine să fie înşelată, Bittman a încercat să se revanşeze faţă de iubita lui oficială, care i-a dăruit nu mai puţin de trei copii, Alex (17 ani), Patrick Noah (13 ani) şi Mark (10 ani). Galant, artistul este tot timpul generos cu textiera. Zilele trecute, el a scos din buzunar bani frumoşi pentru a-i dărui Lilianei o maşină nouă, în valoare de 30.000 de euro, ca să o împace pentru infidelităţile lui din ultima perioadă.

Zoom
Liliana e foarte încântată de noua ei maşină, deşi nu ştie să o folosească 100%

 

Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în faţa unei reprezentanţe auto. Bittman stătea pe bancheta din spate, alături de fiul lor cel mic, Mark, iar iubita lui conducea noul automobil. S-au oprit la o benzinărie, unde Liliana şi-a alimentat noul Hyundai Tucson. Dar, pentru că nu ştia să umble încă cu noua sa maşină, interpretul a sărit şi a ajutat-o să alimenteze. La final, Dan şi Liliana s-au îndreptat spre un restaurant din zona Băneasa, unde au intrat alături de fiul lor. Aici au stat circa 30 de minute, după care au ieşit cu o pizza în mână. Sistemele noi de pe maşină i-au pus în dificultate pe cei doi parteneri de viaţă, care au fost nevoiţi să apeleze la un paznic, pentru a închide maşina şi au plecat spre casă.

Liliana pare de mult împăcată cu aventurile bărbatului pe care îl iubeşte. Cu ani în urmă, o declaraţie a textierei, despre secretul relaţiei lor, a surprins pe toată lumea: “Sunt cu Bittman pentru că îi ofer libertate”!

Solistul are trei băieți cu textiera

 

Solistul trupei Holograf are o relație de 20 de ani cu textiera Liliana Ștefan (46 de ani), dar nici acum nu s-au căsătorit. Cu toate că nu a dus-o la altar, relația lor pare să dureze, poate și datorită faptului că Liliana îi trece cu vederea toate aventurile. Liliana i-a dăruit trei băieți de toată frumusețea: Alex (17 ani), Patrick Noah (13 ani) şi Mark Nicolas (10 ani). 

Dan Bittman  are un succes nebun la femei. Face ce face și este mereu înconjurat de femei frumoase. Relațiile pe care le-a avut cu femeile din showbiz, precum Mihaela Rădulescu sau Tania Budi, sunt de notorietate. Toamna trecută, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Bittman în timp ce făcea pe „şoferul de taxi” pentru niște tinere care voiau să ajungă în oraşul de la malul mării. El a luat în mașină două blondine. Au oprit la o benzinărie de pe Autostrada Soarelui, unde solistul a făcut „cinste” cu cafele.

loading...
Loading...

Citește și