Bianca şi Alex Bodi renunţă la divorţ şi se izolează împreună

bianca7.jpg

Bianca şi Alex Bodi au o relaţie cu nădăbăi de mai bine de doi ani
Citeste tot despre: 

S-au certat la cuţite, pe 6 martie, când mama ei a şi chemat Poliţia, iar patru zile mai târziu depuneau actele de divorţ la notar, unde li s-a dat un termen de 30 de zile de împăcare. Iată însă că, după nici două săptămâni de pauză, Bianca Drăguşanu (38 de ani) şi Alex Bodi (38 de ani) s-au împăcat. Cei doi soţi au făcut anunţul în cadrul emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D.

“Alex urmează să mă ceară din nou în căsătorie. Ştiu că poate cumpăra inelul şi online. Eu am nevoie din nou să am încredere în ceea ce face, nu în ceea ce spune. Acum suntem la stadiul de a construi. Alex a făcut primul pas şi ne-am împăcat. Eu i-am cerut vehement să semnăm un contract de confidenţialitate prin care cine greşeşte plăteşte. Am stabilit de comun acord că viaţa noastră privată de azi înainte va rămâne viaţă privată şi l-am rugat să dea dovadă de mai multă maturitate. În felul acesta prin asumare şi adevăr poate exista o continuitate altfel nu există contextul acesta”, a povestit Bianca.

Ei vor locui din nou împreună pe perioada pandemiei de coronavirus, făcându-şi mai uşoară izolarea la domiciliu. Anul trecut, în decembrie, ei au mai avut o tentativă de despărţire, dar s-au răzgândit în ultima clipă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1