Bianca Rus, divorț cu scandal. “Fratele ei m-a strâns de gât, ea mi-a tocat banii”

2-3-bd-rus-1.jpg

Mândră de formele ei, Bianca Rus pozează provocator

Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. De la bani au pornit toate certurile, iar acum el vrea înapoi nu doar câteva mii bune de euro, ci până şi verigheta.

Mariajul fericit al Biancăi Rus s-a transformat într-un coşmar din cauza banilor. Giani a cerut divorţul, acuzând-o că l-a „tocat” de bani, în timp ce ea susţine că bărbatul a agresat-o fizic în repetate rânduri. Până când vor fi separaţi oficial, Bianca Rus se teme că Giani ar putea reveni în domiciliul conjugal şi le-a cerut judecătorilor să îi interzică soţului să se mai apropie de ea. La finalul săptămânii trecute, Bianca şi Giani s-au reîntâlnit în faţa judecătorilor.

2-3-bd-rus-2.jpg

Pe 26 mai, Bianca şi Giani au devenit soţ şi soţie la Starea Civilă Sector 4

„El a venit la tribunal însoţit de ambii părinţi, iar ea a fost alături de confidentul ei, Florin Burescu, chemat ca martor în proces. Chiar dacă e apartamentul Biancăi, ea se teme că Giani va intra în casă cu poliţia, pentru că au încă domiciliu comun în acte şi el poate cere ajutorul autorităţilor. Bianca e terorizată de această posibilitate. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 7.00 şi se machiază, să fie aranjată, dacă intră poliţia peste ea. Ea vrea doar să divorţeze cât mai repede, nu îşi doreşte nici bani, nici nimic. În schimb, el i-a cerut 7.000 de euro, verigheta şi o parte din banii de la nunta cu peste 350 de invitaţi. Ea însă refuză să-i dea vreun leu, pentru că el i-ar fi tocat mulţi bani în luna de miere din Dubai”, au declarat, pentru Click!, persoane din anturajul celor doi.

Aceleaşi surse susţin că scandalul e cât se poate de real: „Sunt hotărâţi să divorţeze. Iniţial, credeam că fac asta doar pentru publicitate, dar Bianca Rus e decisă şi aşteaptă primul termen, fixat pe 14 ianuarie 2019, să divorţeze”.

2-3-bd-rus-3.jpg

Pe 6 octombrie, vedeta a făcut nuntă de trei zile la Satu Mare

Contactat de Click! imediat după ce s-a aflat de divorţ, Giani ne-a dezvăluit principalul motiv al despărţirii: „Din punct de vedere psihic, n-am cum să stau în familia aia. După ce am venit din luna de miere petrecută în Dubai, fratele Biancăi m-a strâns de gât, în timp ce aveam cu ea o discuţie în contradictoriu. După căsătorie, ea mă punea să-i schimb mobila de bucătărie. Numai eu munceam, ea doar îmi toca banii. Eram bun doar să investesc în casa ei. După ce am plecat de la ea, nu m-a mai căutat. Nu i-am luat bani sau bijuterii, dimpotrivă, Bianca a luat şi banii mei, nu ştiu nici acum unde sunt. Nu ne vom împăca, divorţul continuă!”.

Şi-a tăiat stomacul după ce a încercat dieta cu... sex

Pentru a arăta perfect în rochia de mireasă, Bianca Rus şi-a micşorat stomacul la începutul anului şi aşa a slăbit peste 40 de kilograme. „Mă hrănesc cu zeama de la compoturi, ceai, apă şi suc de mere. Am slăbit şase kilograme într-o săptămână. Deja mă gândesc la plajă, să-mi fac un costum de baie finuţ şi frumos”, povestea ea.

Înainte de a-l cunoaşte pe Giani, artista a crezut că poate slăbi făcând sex non-stop. Exasperat de comportamentul Biancăi, fostul ei iubit, George Vişan, a acuzat-o că e nimfomană şi a părăsit-o.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1