Bianca Rus a băgat frica în soțul care vrea divorț

12-13-v-bianca-rus-si-giani-sotul.jpg

Giani şi Bianca s-au certat pe banii cheltuiţi în luna de miere
Citeste tot despre: 

Scandalul dintre Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling (31 de ani), alias Giani, continuă în instanţă. De la vorbe dulci şi gesturi tandre, au ajuns duşmani de moarte. Îndrăgita artistă îl acuză pe bărbat că ar fi agresat-o fizic şi verbal, iar el susţine că i-ar fi tocat toţi banii.

„Bianca a cerut ordin de protecţie pentru ca el să nu mai fie în preajma ei şi a pierdut procesul. Acum, a făcut apel şi speră să câştige, dar nu are şanse. Se pare că Bianca şi mama ei sunt foarte răzbunătoare, iar asta îi dă fiori lui Giani. El e singur şi nici nu îşi doreşte momentan pe cineva până nu se termină scandalul cu Bianca”, au dezvăluit, pentru Click!, surse din anturajul celor doi.

Pentru a arăta perfect în rochia de mireasă, cântăreaţa şi-a micşorat stomacul anul trecut şi a slăbit peste 40 de kilograme.

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. De la bani au pornit toate certurile, iar acum el vrea înapoi nu doar câteva mii bune de euro, ci până şi verigheta.

  • Bianca Rus şi Giani, iubitul ei, au avut, pe 7 octombrie, o nuntă de pomină, cu 350 de invitaţi, însă după petrecerea cu ştaif şi luna de miere în luxosul Dubai, şi-au spus ”Adio!”. În timp ce ea îl acuză de furt şi de agresiune fizică, pârâtul susţine că solista i-a tocat toate economiile.