Bianca Rus arată din ce în ce mai bine după divorțul scandalos

14-v-3-col-bianca-rus-sot.jpg

Bianca Rus şi Giani s-au căsătorit religios pe 7 octombrie 2018

Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie 2018,, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. Se pare că solista a încetat să mai suspine după cel care care i-a fost soţ nici măcar două luni.

Bianca Rus (31 de ani) traversează o perioadă destul de dificilă! Îndrăgita artistă se află în plin scandal de divorț cu soțul său, Antonio Luigi Gottschling (31 de ani), alias Giani, cu care credea că o să își petreacă tot restul vieții. După un mariaj destul de scurt, de câteva luni, cei doi au ajuns dușmani de moarte. Ba mai mult, cei doi se războiesc acum și în instanță pentru câteva mii de euro.

bianca-rus_2.jpg

bianca rus
Bianca Rus e toată ziua la coafor, la prietena ei
foto: arhivă personală

Contactată de Click!, Bianca Rus ne-a mărturisit că a început să nu se mai gândească la probleme, ci investește mai mult timp în ea. “Am mereu grijă de mine, îmi place să arăt bine. Ies la evenimente, petreceri și merg săptămânal la salon, la prietena mea, Marga, care mă aranjează, mă vopsește și mă face să fiu frumoasă pentru mine. Mă ajută foarte mult să fiu înconjurată de oameni de calitate”, a declarat Bianca Rus pentru Click!

bianca-rus_1.jpg

bianca rus
Bianca Rus arată din ce în ce mai bine

Bianca Rus discută la divorț banii pentru luna de miere

De dragul iubitului, la începutul anului 2018, Bianca Rus și-a operat stomacul și astfel a reușit să slăbească cu câteva luni înainte de nuntă peste 40 de kilograme. Pentru că a vrut să fie o mireasă suplă şi frumoasă, a pus lacătul pe frigider de dragul iubitului Giani. Nunta s-a desfăşurat ca-n poveşti și a urmat chiar şi o lună de miere romantică. Cheltuielile pentru acest sejur, precum și multe alte investiții de familie, au devenit acum motiv de ceartă la tribunal.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1