Bianca Drăgușanu, obligată să își schimbe urgent silicoanele. Ce spune medicul ei despre operație

bianca-dragusanu-silicoane-site.jpg

Bustul apetisant i-a adus multe contracte de publicitate

La vârsta de 37 de ani, Bianca Drăguşanu arată impecabil, însă iată că şi-a mai găsit un cusur şi îşi doreşte o nouă intervenţie estetică. Vedeta vrea să îşi schimbe silicoanele cu care a făcut furori în Playboy, în urmă cu 10 ani.

Este una dintre vedetele care are grijă de imaginea ei. Pe de o parte sala de sport, dar mai ales intervenţiile estetice pe care Bianca Drăguşanu şi le face de ani buni au ajutat-o să îşi câştige renumele de Păpuşă Barbie a showbizului românesc. La vârsta de 20 de ani, diva trecea pentru prima dată prin cabinetul medicului estetician pentru a–şi mări sânii. Nemulţumită de mărimea lor, vedeta a decis atunci să facă o astfel de schimbare, iar după această transformare a pozat în celebra revistă pentru bărbaţi “Playboy România”.

14-vedete-7.jpg

Şi-a expus nurii în revista pentru bărbaţi

Bianca Drăgușanu și-a pus silicoane acum 17 ani

Pictorialul a făcut furori la vremea respectivă, iar acum, la 17 ani distanţă de la intervenţie, Bianca Drăguşanu e pregătită pentru o nouă transformare la nivelul sânilor. Nu este neapărat un moft, după cum s-a exprimat medicul care a consultat-o, esteticianul Călin Doboş, cel care i-ar fi făcut şi un lifting facial de curând. Se pare că la nivelul implanturilor s-a adunat lichid, motiv pentru care este necesară schimbarea vechilor proteze siliconice.  ”Bună seara, domnule doctor! Am venit să vă vizitez şi să vă dau o veste bună! Ştiu că nu vreţi să-mi mai faceţi nimic, tocmai de aceea am decis ca astăzi să îmi scot silicoanele”, a spus Bianca Drăguşanu, în platoul ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, scoţând, în glumă, o pereche de implanturi de silicon din cămaşa pe care o purta.

14-vedete-6.jpg

A lucrat la emisiunea lui Dan Capatos

 

Medicul i le va înlocui cu nişte proteze moderne, cu înveliş de poliuretan, mult mai uşoare faţă de cele obişnuite şi care nu se roteşte. ”Un sân era mai mare decât celălalt. Am remarcat că  era o diferenţă foarte mare, are implantul de 17 ani, există o oarecare uzură a operaţiei, iar organismul a reacţionat. E un tip de implant cu cel mai mic incident”, a spus medicul Călin Doboş. Aşadar, Bianca Drăguşanu se pregăteşte de o nouă intervenţie, iar la vară va avea un bust mai ferm şi mult mai mare decât acum. După cum se ştie, în prezent, protezele Biancăi au împreună 1.200 de mililitri.

14-vedete-3.jpg

Face reclamă la un salon de bronzat
 
Loading...

Citește și

  • Au trecut opt ani de când a pozat goală în Playboy şi nu s-a schimbat prea mult, fizic vorbind. Spre deliciul fanilor săi, Bianca Drăguşanu a fost surprinsă din nou goală, însă nu la vreo şedinţă foto, ci pe balconul apartamentului de pe Litoral. Diva a ieşit să se răcorească puţin după duş, însă i-a picat prosopul! Fotoreporterii Click! au fost la locul potrivit.

  • bianca dragusanu tatal ei jimmy dragusanu

    Întâlnirile cu părinţii partenerului de cuplu sunt de fiecare dată stersante, nu însă şi pentru soţul Biancăi Drăguşanu. Alex Bodi nu a reuşit doar să-şi facă soţia să renunţe la divorţ, ci şi să-i intre în graţii lui Radu Jimi" Drăguşanu, tatăl vedetei. Cei trei au luat zilele trecute prânzul împreună într-un bistro de fiţe din nordul Capitalei, la masă toţi fiind extrem de destinşi şi zâmbitori, semn că discuţia a fost pe aceeaşi lungime de undă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1