Bianca Drăguşanu, între fostul şi actualul iubit

botezatu_bianca_bodi.jpg

catalin botezatu bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu, între fostul ei iubit Cătălin Botezatu şi actualul ei soţ, Alex Bodi
Foto: arhivă personală

Bianca Drăguşanu are o viaţă sentimentală complicată în care apar mereu persoane din trecut. Blondina care era hotărâtă în urmă cu o lună să divorţeze de Alex Bodi, în urma unui scandal monstru, a apărut la braţul lui în ultima vreme la o serie de evenimente mondene, iar miercuri seara a fost invitată la aniversarea lui Cătălin Botezatu, fostul ei iubit care a şi făcut-o atât de cunoscută.

Binaca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt în continuare un cuplu şi se poartă ca atare. Au depus actele de divorţ, dar nu au mai ajuns în faţa notarului să-l finalizeze. Cei doi au apărut în ultima lună împreună, deşi la începutul acestei săptămâni ar fi trebuit să finalizeze separarea şi în acte. Bianca Drăguşanu a mers la braţul lui Alex Bodi la câteva gale şi la un eveniment pe care l-a prezentat, iar miercuri seara a repetat figura la aniversarea de 53 de ani a lui Cătălin Botezatu.

Blondina s-a fotografiat între fostul iubit şi soţul ei. Cătălin Botezatu se pare că o cunoaşte foarte bine pe Bianca despre care spunea la scurt timp după ce s-a aflat că ar vrea să divorţeze că nu ar fi atât de sigur că vedeta va face acest pas.

"Nu sunt sigur pentru ca ea divorţează tot timpul. E e o nebunatică pe care o iubesc şi o ador. Nu mi-aş dori să divorţeze pentru că un divorţ înseamnă suferinţă, înseamnă inimi rupte din partea amândurora, nu doresc nimănui să treacă printr-un divort! Eu cred că poate revin la sentimente mai bune si vor face in continuare acelaşi cuplu frumos!”, declara Botezatu în urmă cu o lună şi se pare că Bianca l-a ascultat.    

Bianca şi Alex Bodi s-au cununat civil în secret

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă de la primăria sectorului 3. De atunci însă, blondina nu prea a avut linişte în cuplu, relaţia cu soţul ei fiind una tensionată. Deşi s-a plâns prietenilor că partenerul ei ar fi agresiv, se pare că Bianca a iertat toate ieşirile nervoase ale soţului ei şi este dispusă să meargă mai departe cu el.  

În trecut, Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav. Cei doi s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013. Atunci, căsnicia vedetei a durat doar câteva luni. Au divorțat, dar în cele din urmă și-au reluat relația. Cei doi au și un copil împreună. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV, după care s-au despărțit definitiv. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. 

 

Citeşte şi:

 

Cum a început povestea complicată de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: «El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit»

EXCLUSIV De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la divorț, la doar o săptămână după scandalul cu bătaia

Loading...

Citește și

  • bianca dragusanu

    Nici vorbă de împăcare în cuplul Bianca Drăguşanu- Alex Bodi. Deşi cei doi şi-au făcut apariţia miercuri seara la două evenimente mondene la care au fost numai un zâmbet, în fapt vedeta şi omul de afaceri sunt departe de a face pace. Cei doi îşi negociază la sânge împăcarea, fiind surprinşi de fotoreporterii Click! în mijlocul unor discuţii încinse despre motivele care i-au adus în pragul separării. Bianca Drăguşanu a depus luni actele de divorţ, acuzându-l pe Alex Bodi de vionenţă.

  • bianca dragusanu la cinematograf cu prietenele dupa ce s-a aflat de divorţ

    La doar o zi distanţă după ce s-a aflat că a depus actele de divorţ la notar, Bianca Drăguşanu nu stă închisă în casă să-şi plângă amarul, ci dimpotrivă. Blonda a fost surprinsă joi seara, în oraş, în compania prietenelor ei, care o susţin şi o ajută moral să treacă peste suferinţa şi tumultul ultimelor zile. Fosta prezentatoare tv a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după ce în urmă cu 3 luni cei doi se cununau civil la Primăria Sectorului 3.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1