Bianca Drăgușanu, făcută praf de o vedetă: „Șefa silicoanelor muncește gratis la Kanal D”

bia22-23-vedete-2-col-bianc.jpg

bianca dragusanu
Mircea N. Stoian o pune la zid pe Bianca Drăgușanu
Foto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu a fost pusă la zid de fostul asistent Tv al lui Dan Capatos, Mircea N. Stoian. Fostul prezentator a făcut dezvăluiri surprinzătoare pe blogul său, unde a denigrat-o pe Bianca și i-a negat vehement meritele de a fi în fruntea emisunii „Te vreau lângă mine”, prezentată cândva de Gabriela Cristea.

Mircea N. Stoian sugerează pe blogul său că Bianca Drăgușanu, „mama implanturilor și șefa silicoanelor din România”, preferă să muncească pe gratis la Kanal D, numai de dragul de a-și face imagine:

„Bianca Drăgușanu muncește pe gratis la Kanal D… Cunoscând bine personajul, îndoiala că afirmația e corectă mă roade, precum o bătătură la călcâiul stâng. Șefa siliconatelor din România este un foarte prost om de televiziune, dar un excelent om de afaceri. Cum știu bine că nu se scoală din așternuturi decât pentru sume cu cel puțin trei zerouri, (în euro evident)  e clar că mecanismele prin care Bianca Drăgușanu a ajunsă să îi scuipe semnițe mediatice în cap Gabrielei Cristea sunt altele", scrie fostul asistent Tv al lui Capatos.

"Mămica implanturilor și modificărilor trupești știe foarte bine să ungă pe la încheieturi orice sistem care scârțâie și îi este potrivnic. Știe să dea cât trebuie, unde trebuie, dar mai ales cui trebuie (bună ziua, binețe, sfaturi etc.). În televiziune, randamentul e dat de trinomul audiență-publicitate-costuri", mai adaugă Mircea N. Stoian.

mircea n stoian.jpg

Mircea N. Stoian
Foto: arhivă personală

 

Fostul prezentator este de părere că Bianca a reușit să-și croiască drumu în televiziune doar prin lingușeli și alte "sfori", neavând niciun merit pentru sumele pe care le încasează: "Obsesia pentru Bianca Drăgușanu și al ei consort, ambii cu performanță în televiziune la nivelul genunchiului de râmă este justificată, dacă ne gândim la abilitățile de negociator pe care Miss Botox le are și de deschiderea ei spre generozitatea aducătoare de beneficii personale. Cum mecanismul ungerii a funcționat perfect în Antena 1 și mai peste tot pe unde Bianca și-a depus icrele mediatice, e clar că blonda minune din Motru a știut pe ce butoane să apese ca să râmână în cărți la Kanal D lăsând-o pe Gabriela Cristea cu buzele umflate fără Botox", scrie Stoian.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1