Benone Sinulescu răsuflă ușurat: "Am cămara plină pentru trei ani!"

beni-camara.jpg

benone sinulescu
Benone Sinulescu a avut mereu cămara plină de conserve

Vestitul solist de muzică populară Benone Sinulescu (82 ani) trăiește de peste zece ani departe de agitația din Capitală, mai exact într-o căsuță cochetă din comuna Bârzava, lângă Arad.

Artistul și soția lui, Leny, au muncit toată toamna trecută, în cămara lor stând acum, frumos aliniate, zeci de borcane de murături și de dulcețuri, așa că pandemia de coronavirus nu i-a prins fără mâncare: "Am provizii pentru 3 ani. Am cămara plină cu de toate, pentru că am muncit cu soția mea, să punem și să avem de toate. Acum ne bucurăm de roadele din grădină. Nu mi-am închipuit că se va ajunge aici. Noi așa avem în fiecare an, cămara plină cu de toate. Am o satisfacție a muncii. Soția e baza, eu o ajut cum pot", ne-a mărturisit artistul. Și Nea Beni s-a văzut nevoit să întrerupă spectacolele, dar le duce deja dorul fanilor.

Citește și:

Benone Sinulescu a fost călcat de hoți de 3 ori la casa din Bârzava. Ce măsuri a luat solistul

Benone Sinulescu: «Am făcut 250 de litri de suc de roşii»

Loading...

Citește și

  • Benone Sinulescu

    Benone Sinulescu (77 ani) sau Nea Beni, cum îi spun apropiaţii, preferă să consume legume bio, crescute în grădina lui. Nu mai suportă să mănânce pe la alţii, după ce a văzut la un amic că vasele au fost înmuiate într-o cadă jegoasă.

  • Sătul de agitaţia din Bucureşti, Benone Sinulescu şi soţia lui, Leni, s-au mutat la Arad, mai precis într-o căsuţă cochetă din localitatea Bârzava. De şapte ani, celebrul interpret de muzică populară consumă doar alimente bio, din grădina casei, legumele lui uriaşe fiind de Cartea Recordurilor. În plină toamnă, nea Beni ne-a vorbit despre munca în gospodărie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1