Beatrice Rancea revine la TV! Va fi în juriul emisiunii «Îmi place dansul», de la Kanal D

beatrice_rancea_imi_place_dansul_kanal_d.jpg

beatrice rancea
Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Naționale din Iași

Beatrice Rancea va face parte din juriul show-ului „Îmi place dansul”, emisiune care va debuta în toamnă, la Kanal D. Beatrice Rancea (57 de ani) este unul dintre cei mai apreciați regizori de spectacole de teatru și operă, atât în țară, cât și în străinătate. A montat zeci de producții, dansul reprezentând o componentă importantă a acestora. S-a făcut remarcată prin exigență la emisiunea "Dansez pentru tine", de la PRO TV, unde a stat pe scaunul de jurat timp de 10 sezoane.

Kanal D pregătește pentru această toamna un nou format de emisiune după un show internațional de anvergură. „The Dance Floor” este o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Câştigătorul va intra în posesia unui premiu fabulos de 100.000 de lei. Primul nume anunțat din componența juriului este cel al celebrei Beatrice Rancea, managerul general al Operei Naționale din Iași.

12_fr_2-col-beatrice-rancea.jpg

Beatrice Rancea a fost balerină la Opera Română

„Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, dăruiți dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scena, cu viața”, a declarat Beatrice Rancea. 

Castingul pentru „Îmi place dansul” este în plină desfășurare

Kanal D le pregătește telespectatorilor, pentru această toamna, „Îmi place dansul” , o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Concurenții își vor demonstra calitățile artistice într-o gama variată de stiluri de dans, iar evoluțiile lor vor fi însoțite de cele mai tari hituri ale momentului. Jurați exigenți vor evalua performanța candidaților pe parcursul emisiunii. Toți cei care își doresc să demonstreze măiestria în dans, în față țării întregi, sunt invitați să se înscrie la casting accesând pagina casting.kanald.ro.

Citește și:

Motivul pentru care Beatrice Rancea a stat imobilizată în scaun cu rotile

17 maidanezi fac legea în vila de lux a lui Beatrice Rancea

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1