Bărbatul care a cizelat-o pe Mihaela Rădulescu: «A învăţat-o limbi străine şi a dus-o la Cannes!»

mihaela_radulescu_2.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu şi-a dorit să fie celebră şi nu s-a abătut de la drumul ei
foto: arhiva personală

În anii '90, Mihaela Rădulescu era doar o fătă simplă din Piatra Neamţ care venise la Bucureşti cu valul, imediat după Revoluţie. Pa atunci visa doar să fie celebră şi cu ambiţie a reuşit să avanseze rapid în carieră. Cel care a avut grijă să-i presare drumul cu succese Mihaelei este unul dintre bărbaţii cu care s-a iubit. Oana Roman a vorbit la emisiunea ei online despre cel care a trasformat-o pe vedeta de la Pro Tv într-o divă de Monaco.

Secretele Mihaelei Rădulescu (48 de ani) au ieşit la iveală. În cadrul emisiunii pe care o prezintă online, Oana Roman a povestit despre relația foarte apropiată pe care a avut-o cu vedeta de la Pro Tv pe vremea când aceasta era implicată într-o relație cu Dan Chișu, celebrul actor şi regizor. Fiica fostului premier Petre Roman a povestit cât de mult s-a implicat Chişu în a o schimba pe Mihaela în femeia strălucitoare care este astăzi. 

"Eu i-am urmărit traiectoria încă de la început. Țin minte că am întâlnit-o în luna ianuarie sau februarie a anului 1990, imediat după Revoluție când, mergând la Guvern, unde tata tocmai își începuse activitatea, ea lucra la secretariatul lui Cazimir Ionescu, unul din conilierii tatălui meu. Din câte am înțeles a venit la Guvern împreună cu ziariștii care au făcut prima conferință de presă de după Revoluție și cumva așa a ajuns să lucreze acolo. Apoi, foarte repede după acest moment, a început o relație cu Dan Chișu. Atunci ne-am apropiat foarte mult, pentru că Dan Chișu era unul din oamenii care lucra pentru Ion Țirian, iar Ion Țiriac era un om foarte prezent în casa noastră în perioada aceea.  El a fost cel care a transformat-o dintr-o fată simplă, normală, într-o personalitate, dar asta și pentru că ea și-a dorit să-și depășească condiția, știa clar că vrea să ajungă undeva. El a învățat-o limbi străine, a învățat-o să citească, cum să se îmbrace, cum să se prezinte, cum să vorbească. A învățat foarte multe de la el. A luat-o cu el la Cannes de câteva ori, unde i-a arătat o altă lume", a povestit Oana Roman.

mihaela_si_chisu.jpg

mihaela radulescu dan chisu
Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu nu au recunoscut că au format un cuplu
Foto: arhivă personală

Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu s-au cunoscut pe când acesta era asistent de film şi producător al propriei case de producţii. Ei au început să colaboreze în anul 1993, pentru un film documentar despre formaţia Pheonix, iar relaţia lor profesională a escaladat spre una amoroasă. Idila celor doi a durat câţiva ani, însă niciunul nu a vrut să recunoască faptul că se iubesc, mai ales că Dan Chişu a fost mereu un burlac convins. "Mihaela are personalitatea ei. Ea nu părăseşte şi nu se întoarce la nimeni, ci doar consumă", o descria Dan Chişu, în urma cu câţiva ani.

"Mihaela Rădulescu nu a avut vreodată inhibiţii"

Prezentatoarea a mers mai departe şi a dezvăluit un moment amuzant pe care l-a trăit alături de vedeta Pro Tv, care în prezent ocupă un scaun de jurat la emisiunea-concurs "Românii au talent" .

„Țin minte că o dată ne duceam la o petrecere la Club 30, la un bal mascat, și ne-am dus noi la Teatrul Național să ne închiriem niște costume, iar ea, edivent, și-a închiriat un costum de amazoană care avea un coif foarte mare. Când ne-am urcat în mașină ne-am dat seama că nu încape cu coiful respectiv, norocul a fost că mașina avea o trapă și am deschis trapa respectivă și ea și-a băgat coiful prin ea. Îmi place că nu avea niciun fel de inhibiții, nu le-a avut niciodată și se vede, pentru că nici acum nu le are. Am simțit de la început la ea o ambiție extraordinar de mare de a ajunge undeva.

felix_baumgartner_mihaela_radulescu.jpg

Foto
Mihaela şi Felix sunt împreună de trei ani
Foto:Arhivă personală

Ea și-a urmat drumul ăsta cu extraordinar de multă tenacitate, cu foarte multă voință. Bănuiesc că în spatele reușitei ei există și foarte multe sacrificii. Nu știu care au fost acelea, probabil și compromisuri, dar a trecut cumva cu brio peste ele. A făcut sacrificii din iubire pentru bărbații ei. De exemplu, cu Ștefan Bănică Jr. a locuit într-un apartament absolut banal, cu Dani Oțil a locuit într-o garsonieră, deși îi place luxul foarte mult, banii şi lucrurile foarte scumpe. S-a căsătorit cu un om important de afaceri (n.r. Elan Schwartzenberg). A avut de câştigat din această relaţie. A revenit ca jurat şi se iubeşte cu Felix Baumgartner, paraşutistul care a făcut un salt din stratosferă. Tot timpul i-a ieşit. A avut un noroc fantastic”, a punctat Oana Roman, trecând în revistă o parte din trecutul divei. 

 

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu

    Fanii Mihaelei Rădulescu au pretenţii din ce în ce mai mari la ea, căci dacă tot este divă de Monaco nu ar trebui să i se mişte nici măcar un fir de păr din cap! La filmările pe care le-a avut zilele trecute cu toate vedetele din Pro Tv, prezentatoarea a fost criticată în urma unei imagini pe care a făcut-o publică. Jurata de la "Românii au talent" a apărut zâmbitoare alături de Smiley, dar cârcotaşii au remarcat detaliul care i-a stricat fotografia.

  • mihaela radulescu

    Mihaela Rădulescu (47 de ani) este cunoscută în showbizul românesc pentru aparițiile sale uneori extravagante, alteori foarte îndrăznețe, nefiindu-i niciodată teamă să încerce experiențe noi, indiferent de ce natură ar fi ele. O femeie curajoasă și plină de energie, uimește de fiecare dată.

  • Din 6 martie, de când a început show-ul live “Uite cine dansează!” (PRO TV), Mihaela Rădulescu a schimbat avioanele ca pe şosete. A făcut sptămânal naveta pe ruta Monaco-Bucureşti, dar a ajuns de două ori şi în SUA, de dragul iubitului Felix Baumgartner.

  • mihaela radulescu

    A devenit o modă printre vedetele autohtone să-şi retuşeze pozele cu diferite programe înainte de a le publica pe reţelele de socializare, iar Mihaela Rădulescu se pare că nu face excepţie. Diva de la Monaco a fost acuzată în repetate rânduri că îşi editează fotografiile, dar nu a recunoscut că ar apela la astfel de artificii. Recent, ea a publicat o imagine în care apare alături de Felix într-o ipostază romantică, dar cârcotaşii nu au simţit emoţia celor doi protagonişti, ci au remarcat ceva ciudat la mâna vedetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1