Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Cântăreaţa are o listă cu nume grele

lesko.jpg

barbatii din viata annei lesko
Solista a anunţat târziu că este gravidă
foto: arhiva personală

Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

Anna Lesko s-a remarcat alături de Irinel Columbeanu. Cei doi  s-au cunoscut în 1996. În acea perioadă, basarabeanca era dansatoare într-o trupă de balet. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a durat opt ani.

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Irinel Columbeanu a făcut-o celebră

irinel_si_lesko_acasatv.md_.jpg

barbatii din viata annei lesko irinel columbeanu
Irinel Columbeanu este doar unul dintre bărbaţii din viaţa Annei Lesko
foto: acasatv.md

Deşi apropiaţii cuplului ar fi putut paria că vor fi martori la nunta lor, Anna Lesko şi Irinel Columbeanu nu au ajuns în faţa altarului. Relaţia lor s-a terminat în 2004. Motivul real nu a fost dezvăluit, însă se pare că viaţă libertină pe care o ducea artista ar fi dus la ruptură. Idfla i-a adus multe beneficii Annei Lesko şi doar capital de imagine. Cântăreaţa a rămas cu o casă pe numele ei,o maşină de lux şi o carieră muzicală pe care a construit-o cu ajutorul miliardarului.

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Marian Ionescu a ajutat-o în carieră

marian_ionescu.jpg

barbatii din viata annei lesko marian ionescu
Marian Ionescu şi fiul lui carmin se numără printre bărbaţii din viaţa Annei Lesko
foto: Click!

O adevărată devoratoare de bărbaţi cu bani, Anna Lesko s-a refugiat în braţele lui Marian Ionescu. Liderul trupei Direcţia 5 a ajutat-o să îşi continue cariera muzicală. Artista nu a stat prea mult lângă cuceritorul Marian Ionescu. La scurt timp a devenit iubita unui alt om de afaceri, patronul unui lanţ de farmacii, Roger Akoury. A bifat cu acesta o relaţie pasageră, din care Anna a ieşit şifonată, fiind părăsită. Aceste eşecuri sentimentale au făcut-o pe artistă să experimenteze lumea "crailor de Dorobanţi". S-a afişat cu Sabin Ilie, Alin Cocoş, Radu Mazăre şi Alex Erbaşu.

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. A oscilat între Codin Maticiuc şi Liviu Moreanu

lesko_si_moreanu.jpg

barbatii din viata annei lesko liviu moreanu
Liviu Moreanu este unul dintre bărbaţii din viaţa Annei Lesko pe care artista l-a făcut celebru
foto: Click!

Pe Liviu Moreanu, Anna Lesko l-a făcut cunoscut. La acea vreme, în urmă cu opt ani, tânărul era doar un patron de restaurant. Liviu și Anna au avut o relație cu năbădăi, presărată cu scandaluri, ale căror cauze erau, în general, infidelitățile lui. Codin Mmaticiuc a contribuit şi el din plin la despărţirea celor doi, ca mai apoi el şi Anna să ajungă să formeze un cuplu. S-a mai vehiculat că, după ce s-a despărțit de Maticiuc, Anna s-ar fi întors în brațele lui Moreanu, însă ea a negat acest zvon. Cu Codin Maticiuc, Lesko s-a iubit câteva luni. Motivul declarat de Anna a fost că idila celor doi a ajuns într-un punct critic. Cântăreaţa nu a suferit prea mult după despărţirea de fostul iubit şi s-a cuplat cu Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Povestea lor a început în 2001 pe litoral.

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Cum l-a cucerit pe Elan Schwarzenberg

elan.jpg

barbatii din viata annei lesko elan schwartzenberg
Elan Schwartzenberg făcuse o pasiune pentru Anna lesko din timpul mariajului cu Mihaela Rădulescu
foto: Click!

Aflat şi el la mare, soţul, pe atunci, al Mihaelei Rădulescu, dezvoltase o pasiune pentru ATV-uri. Acesta i-a invitat pe Irinel şi pe Anna Lesko la o plimbare. Artista s-a pozat alături de Elan, aşezându-şi mâna pe fermoarul pantalonilor acestuia. Mihaela Rădulescu a reacţionat dur după gestul lui Lesko, despre care a declarat că a fost "femeie uşoară". Idila dintre solistă şi fostul soţ al Mihaelei Rădulescu s-a înfiripat imediat după divorţul dintre afacerist şi vedeta tv. Relaţia dintre cei doi nu a avut niciun viitor, iar după două luni cei doi s-au despărţit în relaţii cordiale.

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Relaţie cu năbădăi cu Codin Maticiuc

lesko_si_maticiuc.jpg

barbatii din viata annei lesko codin maticiuc
Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Cu Codin, artista şi-a făcut chiar planuri de nuntă
foto: Click!

După două luni petrecute alături de Elan, Anna Lesko s-a întors în braţele lui Codin Maticiuc, dar peste doar câteva luni şi-au spus din nou "adio". Cei doi au devenit un cuplu în luna aprilie a anului 2008. După opt luni au început chiar să-şi facă planuri de căsătorie, însă nu a fost să fie. După cinci ani, Anna Lesko avea să facă un anunţ bulversant. Solista mărturisea că este însărcinată şi că a ţinut acest lucru secret până şi în faţa familiei ei.   

Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. A devenit mămică cu Dj Vinnie

anna_lesko_iubit_-_muscaliu.jpg

barbatii din viata annei lesko dj vinnie
Bărbaţii din viaţa Annei Lesko. Dj Vinnie şi artista au împreună un băieţel
foto: Alex Muscaliu

Anna lesko şi-a găsit liniştea în plan sentimental în urmă cu patru ani. Atunci, solista s-a îndrăgostit nebuneşte de colegul ei, Dj Vinnie. Anul trecut în martie, cântăreaţa a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 35 de ani. Cei doi colaborează din toamna anului 2010, iar povestea lor a prin uşor contur, iar astăzi sunt fericiţii părinţi ai lui Adam, un băieţel superb, în vârstă de un an şi jumătate. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Leo de la Strehaia este cunoscut pentru faptul că a umblat cu foarte multe domnişoare din showbiz-ul românesc. Prinţul Ţiganilor a recunoscut că a cheltuit zeci de mii de euro pentru a-şi satisface poftele cu diverse vedete autohtone.

  • anna lesko adam baietel copil

    Anna Lesko (36 ani) se distrează foarte mult cu fiul ei, Adam, care urmează să împlinească un an și două luni. Recent, Anna Lesko i-a tăiat din moț fiului ei, potrivit tradiției, și a respectat obiceiurile conform cărora copilul trebuie să aleagă anumite obiecte, despre care se spune că i-ar prezice viitoarele interese și chiar cariera.

  • anna lesko impresar florin nedelcu

    Solista trece prin momente dificile! Anna Lesko (36 de ani) a mărturisit, de curând, că bărbatul care i-a stat alături, ca impresar, timp de cinci ani, a tras-o în piept. Florin Nedelcu i-ar fi furat sume mari de bani, în mai multe rânduri, iar ea abia acum şi-ar fi dat seama, susţine cântăreaţa.

  • anna lesko potop grindina

    Ce spaimă a tras Anna Lesko cu puţin timp în urmă! Cântăreaţa se afla în maşină când afară s-a pornit potopul. A început să plouă, iar din cer cădeau bucăţi mari de gheaţă de dimensiunea unui ou de prepeliţă. Speriată, solista i-a cerut celor cu care se afla în automobil să se adăpostească. Deşi tremura toată, ea a apucat să filmeze totul cu telefonul mobil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1