Băieţii lui Năstase, numa’ buni de manechini

nastase.jpg

Fostul premier este mândru de cei doi fii ai săi

Înalţi ca brazii, cu trupuri zvelte, zâmbete şarmante şi priviri pătrunzătoare. Aşa s-au prezentat joi seara Mihnea şi Andrei Năstase, la o defilare de modă, iar toată suflarea feminină a amuţit. Băieţii fostului premier Adrian Năstase n-au avut însă ochi decât pentru iubitele lor.

Politica face casă bună cu moda. Cel puţin asta ne-au arătat odraslele fostului premier Adrian Năstase (65 de ani). Mezinul Mihnea (22 de ani) şi fratele mai mare Andrei (29 de ani) au făcut impresie bună la evenimentul “Fashion Days”, care a avut loc joi seara, la clubul Bonton din Herăstrău, deţinut chiar de ei. Fiii lui Adrian şi Dana Năstase au defilat în prezentarea designerului Mircea Bărbulescu şi au fost desprinşi parcă din revistele de modă

Costumele cu croială clasică le veneau impecabil, dar atitudinea lor a făcut toţi banii: au zâmbit sexy, au flirtat cu publicul, au executat ca la carte pirueta pe podium, iar la final au primit aplauze, urale şi chiar cereri de bis. “Ar putea oricând să facă o carieră în modă. Au o ţinută impecabilă”, ne-a spus designerul Mircea Bărbulescu.

mihnea.jpg

Mihnea a purtat un costum alb

“Pentru mine a fost prima experienţă şi cred că şi ultima. Părinţii noştri nu au venit în seara aceasta, ne vor urmări de la televizor”, ne-a spus Andrei.

Andrei iubeşte aceeaşi fată de 5 ani

Statornic în dragoste, Andrei Năstase are aceeaşi iubită de cinci ani încoace. Este vorba despre Bianca Ciuvăţ (24 de ani), fost manechin şi absolventă de Drept. Cât timp tatăl său a fost închis la Jilava, Andrei a fost sprijinit de iubită, iar el devenise, practic, capul familiei. Adrian Năstase a fost eliberat în august 2014.

Mihnea s-a combinat cu o fostă sportivă

Mihnea Năstase a fost susţinut din public, la prezentarea de modă, de iubita lui, Corina Corolevschi (26 de ani), fostă atletă de performanţă. Cei doi sunt de puţin timp împreună, iar aceasta a fost prima lor apariţie publică. Mihnea lucrează la Parlamentul European, consilier al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1