Băieţii Ilenei Ciuculete: «Nu credem că mama a murit de hepatită C»

c114-vedetete-copii-ciuculete.jpg

Mugurel şi Cristian vor să afle adevărul

Fiii Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, au declanşat un nou scandal. Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă Mugurel şi Cristian au devenit suspicioşi.

Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu ştiu nici în ziua de azi care este adevăratul diagnostic al mamei lor, căci nu au primit nici un act medical. ”Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, ne-a spus Mugurel, care i-a declarat război tatălui vitreg.

c214-vedetete-leana-ciuculete-2336x3504-2336x3504.jpg

† Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, la vârsta de 64 de ani

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui ar fi fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, însă nimeni altcineva  din familie nu a văzut actele din spital. Tocmai din acest motiv, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete se zbat să ştie ce s-a întâmplat exact cu măicuţa lor.

mare87089.jpg


Cornel Galeș, la înmormântarea soţiei sale, în martie

5_pozamare1515.jpg


La primul parastas, Galeş a purtat pantofi de culoare roşie; La pomana de şase luni, într-un costum de fiţe

”Am somat spitalul şi am trimis o notificare pentru a ni se pune la dispoziţie fişa medicală, însă ni s-a spus că este confidenţial. Suntem copiii ei, avem dreptul să ştim ce s-a întâmplat cu ea şi de ce boli suferea!”, ne-a mai spus, cu tristeţe în glas, Mugurel Sfetcu.

Cei doi fraţi au moştenit talentul muzical al Ilenei, fiind solicitaţi şi la nunţi: ”Cornel ne-a găsit două concerte, însă nu avem nevoie de bani de bomboane, primeam foarte puţin, aşa că am renunţat la serviciile lui de impresar”. 

Loading...