Băiatul lui Ştefan Bănică jr s-a afişat cu iubita

13_baz-radu-tefan-b-nic-.jpg

Cristina și Radu Ștefan și-au anunțat relația pe rețelele sociale
Citeste tot despre: 

Fiul cel mare al cântărețului Ștefan Bănică jr (51 de ani), Radu Ștefan Bănică (16 ani), s-a afișat cu iubita lui pe rețelele sociale. Băiatul artistului s-a pozat împreună cu Cristina, prima fată cu care îşi asumă o relaţie.

Deşi e doar o adolescentă, Cristina a început deja o carieră de fotomodel. Și juniorul lui Bănică are motive de mândrie cu preocupările lui artistice. El apare alături de tatăl lui în cel mai recent videoclip al lui Ștefan Bănică jr, „Până la cer”, unde tânărul joacă rolul solistului la vârsta adolescenţei. De anul trecut, Radu Ştefan joacă și în piesa „Totul în grădină” rolul lui Roger, fiul unui cuplu interpretat de actorii Mirela Zeța (37 de ani) şi Dan Rădulescu (33 de ani).

Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică jr din relația cu Camelia Constantinescu. Solistul mai are o fată, Ana Violeta (11 ani) din relația cu Andreea Marin (44 de ani). În prezent, Bănică jr și-a refăcut viața alături de cântăreața Lavinia Pîrva (34 de ani), alături de care mai are un băiat pe nume Alexandru (3 luni). 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0