Axinte din «Vacanța mare», la DNA pentru trafic de influență

florin-petrescu-axinte-foto_antena_3.jpg

florin petrescu la dna
Florin Petrescu, alias Axinte de la ”Vacanța mare”, a fost audiat la DNA
foto: captură/Antena 3

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la ”Vacanța Mare”, a fost miercuri dimineață la DNA, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

Dosarul a fost deschis în urmă cu 8 ani, iar acum Florin Petrescu a fost chemat pentru a i se aduce la cunoștință schimbarea procurorului.

La ieșirea de la DNA, Forin Petrescu a spus că are calitatea de inculpat, în timp ce Dan Diaconescu și fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, au calitatea de martori.

Petrescu este acuzat că ar fi luat câteva mii de euro de la managerul unui spital, ca să intervină pe lângă Dan Diaconescu, pentru ca acesta din urmă să nu denigreze activitatea unităţii sanitare. „Nimic. Am vrut să ajut. L-am ajutat pe Secureanu să se întâlnească cu Dan Diaconescu și să sponsorizeze OTV-ul”, a declarat Florin Petrescu.

Citește și:

Soţia lui Axinte de la „Vacanţa Mare“, super sexy în costum de baie! Iată cum arată Carmen Petrescu la 41 de ani

Frankfurt de la „Vacanţa Mare“, de nerecunoscut la aproape 46 de ani! Iată cum arată actorul Iulian Ilinca în prezent

Loading...

Citește și

  • Ia foc când îl întrebi lucruri intime şi merge pe principiul tac şi fac. La 52 de ani, umoristul Radu Pietreanu nu se dezminte şi şi-a găsit iubită în floarea vârstei, cu trup de topmodel şi păr bălai de Cosânzeană. Noi i-am surprins la cumpărături, comportându-se ca o adevărată familie.

  • Mirela Stoian (51 de ani), fetiţa cu codiţe împletite pe care Axinte o mai altoia, pe când erau fraţi în ”Vacanţa Mare”, a revenit cu brio pe scenă, după câţiva ani dificili din punct de vedere financiar, în care a şomat. Fiica ei, Valeria, îi dă replica în spectacolul ”Las’ că ştim noi”, o spumoasă comedie din repertoriul Teatrului ”Elisabeta” din Capitală.