Augustin Viziru, botez de pomină pentru fiica lui, care a împlinit 1 an. Poze, detalii, invitați și soliști celebri

botez-fiica-augustin-viziru-3.jpg

Augustin Viziru, încadrat de colegele de telenovele, Doinița Oancea și Majda
foto: Instagram

Luni seară, pe 14 iunie, Augustin Viziru a avut parte de un eveniment special în viața lui: și-a aniversat fiica, pe Maria, care a împlinit un anișor și a făcut și petrecerea de botez pe care a tot amânat-o din cauza pandemiei de coronavirus. Actorul a ptrecut până în zori alături de familie și prieteni, însă a avut și un mare regret, căci nu i-a fost alături fratele mai mare, Lucian.

Petrecere mare luni seară la 30 de kilometri de București, la restaurantul din pădurea Comana, din incinta complexului Parcul de aventură. Augustin Viziru (40 de ani) și partenera sa și-au sărbătorit fiica, pe Maria, care a împlinit un anișor. Iar cu această ocazie au făcut și petrecerea de botez atât de mult amânată din cauza pandemiei de coronavirus.
Pentru acest eveniment, dedicat în exclusivitate fiicei sale, minunea din viața lui, Augustin și-a "rupt" picioarele prin Republica Dominicană, filmând pentru "Survivor" și apoi la „Ferma”, în pădurea din Cocani, unde a și câștigat marele premiu de 50.000 de euro. Și pentru că anul trecut Augustin a jucat și în două filme și a strâns ceva finanțe, simpaticul actor și-a dorit o petrecere de fițe. Și așa a și fost.

Au cântat numai nume mari precum Viorica de la Clejani cu trupa, Costel Bijou și Raluca Drăgoi, care au ținut mesenii în picioare toată noaptea. Printre prietenii prezenți ai actorului s-au numărat Majda Aboulumosha, Doinița Oancea, Nea Rață, Ana Baniciu cu iubitul, Cătălin Cazacu sau Giani Kiriță. 

 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Augustin Viziru, încadrat de colegele de telenovele, Doinița Oancea și Majda
  foto: Instagram
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • foto: Instagram.com
 • Maximize

1/12

A cheltuit banii de la Ferma și de la Survivor  

Marele absent al petrecerii a fost fratele lui Augustin, Lucian Viziru (44 de ani), care este plecat în Germania de câțiva ani și stabilit acolo împreună cu familia. Din păcate, acesta nu a putut ajunge, însă nici Augustin nu a fost prezent la botezul nepotului său. 

botez-fiica-augustin-viziru-7.jpg

Lucian Viziru, iubita lui și micuța Maria
foto: Instagram.com

Pe lângă invitați și soliști care au întreținut atmosfera, Augustin s-a întrecut și la capitolul meniu. Bucate alese, un tort de câteva etaje care a surprins-o chiar și pe micuță când l-a văzut și șampanie Moet la roabă, fiță mare în cluburile bucureștene sau pe litoralul românesc. Toată lumea a dansat și s-a distrat și unele dintre invitate au schimbat chiar și câteva toalete căci spre seară s-a făcut destul de frig pe malul lacului. Tata Augustin a radiat de fericire că și-a sărbătorit fetița și s-a fotografiat cu toți invitații. Actorul trebuie acum să se întoarcă la filmările unui nou film și se zvonește că va fi invitat special într-o nouă emisiune la un post de televiziune. Rămâne să descoperim care va fi acela! 

Citește și:

Augustin Viziru și iubita lui au avut Covid. Actorul povestește cum e viața cu două fete, pe care le adoră

EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1