Au apărut primele tensiuni la Ferma Vedetelor! Rona Hartner, pusă la zid de concurenți

rona.png

rona hartner
Rona Hartner, acuzată că nu-și face datoria la Ferma vedetelor
Foto: Pro Tv

Tensiunile și scandalul între concurenți au apărut încă din primele ediții de la „Ferma vedetelor”. Fiecare participant ar trebui să aibă niște sarcini de bază precise, care, din respect pentru gazdă și pentru echipă, trebuie respectate cât de bine posibil. Rona Hartner a fost însă acuzată că nu prea și-a dat interesul, deși și-a asumat responsabilitatea. Ba mai mult, ea a fost și prima vedetă propusă la duel.

Artista ar fi trebuit să facă curățenie în camere, dar când celelalte concurente au venit să continue munca ei, au observat că Rona nu măturase deloc. Diana Dumitrescu a fost nemulțumită că a trebuit să facă ea toată munca Ronei, dar aceasta din urmă se apără și spune că nu s-a simțit bine:

N-am măturat bine dormitorul pentru că știam că știam că o să fie foarte multă tevatură și că mâine trebuie să măturăm din nou. Nu puteam să mătur sub pat din cauza piciorului”, a mărturisit Rona Hartner.

Zoom
rona spune că nu a putut să măture cum trebuie în dormitor din cauza piciorului
Foto: Pro Tv

Majda Aboulumoush este înverșunată pe Rona: „Ideea era să facem curat pe bune, ca să supraviețuim”.

Problema a fost dezbătută în cele din urmă de toți concurenții, care au decis să se responsabilizeze, dar o iartă pe Rona pentru că a avut câteva probleme de sănătate.

loading...
Loading...

Citește și