Atmosfera s-a încins la «Vocea României»! Tudor Chirilă a rămas în boxeri: «Irina, uită-te, că pierzi șansa!»

Lucrurile au luat o turnură amuzantă vineri seară, 27 septembrie, la „Vocea României”, acolo unde show-ul s-a încins, iar jurații și-au „făcut de cap”. Un concurent mai dezinvolt a reușit să trezească și în doi dintre cei patru jurați ai emisiunii lipsa de inhibiții, iar ce a ieșit ulterior e istorie.

În ediția de vineri, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat și a rămas în lenjerie intimă, scenele „fierbinți” desfășurându-se după prestația concurentului Gabriel Tora. Tudor Chirilă și Horia Brenciu, „nebunii” pupitrului de juriu, au fost puși pe șotii în momentul în care bărbatul care a concurat le-a spus că este de profesie pictor. 

chirila-dezbracat-vocea-romaniei.jpg

Tudor Chirilă a demonstrat încă o dată că nu are inhibiții
Foto: Captură Video Pro TV

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la „Vocea României”

Întrebat ce preferă să picteze, acesta a intrat în jocul juraților și a răspuns: cai și bărbați nud. Jurații au continuat, întrebându-l pe concurent pe care dintre ei i-ar dezbrăca....pentru pictură, bineînțeles.

chirila-2.jpg

Tudor a renunțat rapid la tricou și pantaloni
Foto: Captură Video Pro TV

Concurentul a răspuns cu amuzament: „pe toți”, însă doar Tudor Chirilă a fost cel care chiar a luat provocarea în serios. În doar câteva secunde, tricoul și pantalonii juratului au zburat imediat prin platou, actorul rămânând în boxeri. Complet lipsit de inhibiții, Tudor a rămas la propriu în chiloți pe scenă, moment în care i-a intrat în joc și Brenciu. Pentru că bărbatul care a cântat a spus că pictează „și cai”, cântărețul a acceptat bucuros noua postură, lăsându-se „călărit” de Tudor Chirilă, făcând deliciul publicului. 

chirila-brenciu-3.jpg

Ulterior, și Horia Brenciu s-a alăturat show-ului
Foto: Captură Video Pro TV

„M-am dezbrăcat și pentru salariu…”, a spus Tudor Chirilă amuzat, după ce a rămas în lenjerie intimă. „Uită-te, Irina, că nu știi ce pierzi…”, i-a spus el Irinei Rimes, care își pusese mânile la ochi și intenționa să plece cât mai departe de scena „erotică”. „Nu mi-am imaginat că Tudor Chirilă o să-l călărească pe Brenciu”, a spus și Smiley. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1