Atenţie, poze neretuşate! Cum arată vedetele noastre fără strop de machiaj

ssss.jpg

machiaj
La Tv e bombă sexy, pe stradă însă Daniela Crudu poate trece neobservată

În pictoriale şi la televizor apar ca scoase din cutie, aranjate, fardate şi coafate de cei mai pricepuţi stilişti. Unele vedete din showbizul autohton au fost surprinse de paparazzi şi fără strop de machiaj. Cele mai multe sunt de nerecunoscut fără “mască”. Voi ce spuneţi? Le recunoaşteţi nemachiate?

Daniela Crudu

Chiar dacă e tinerică, nopţile nedormite şi pierdute prin cluburi şi-au pus amprenta pe chipul brunetei. Nu de puţine ori, fotoreporterii Click! au surprins-o pe asistenta tv cu tenul palid, obosit, cu pungi sub ochi, dar şi cu bărbie dublă. Nemulţumită de chipul ei, în toamna anului trecut, Daniela s-a operat la nas şi bărbie.

img_0321.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Daniela Crudu, surprinsă fără machiaj

daniela_crudu.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Aşa arată Daniela în pictoriale

Roxana Ionescu

Cea supranumită „Mama Natură” e de nerecunoscut când iese pe stradă nemachiată. La televizor o vedem mereu impecabilă, cu ten perfect, ochi conturaţi şi buze pline. Diferenţa se poate observa cu uşurinţă în pozele de mai jos.

img_6921.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Roxana Ionescu e departe de imaginea strălucitoare de la Tv

cliima20110707_0061_1.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Tot Roxana Ionescu e şi-n poza asta! Ce zici? Seamănă cu cea de pe stradă

Daniela Gyorfi

Este de notorietate faptul că solista abuzează de Photoshop în pictorialele sale, iar atunci când apare la TV trece  prin mâna celor mai pricepuţi make-up artişti. Pe stradă însă, n-o mai salvează nimic. Cearcăne, riduri, ten cu probleme…Daniela le are pe toate!

img_9138.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Daniela GyorfI, greu de recunoscut fără tonele de machiaj

daniela-gyorfi.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Daniela Gyorfi

Anda Adam

Andei Adam îi păleşte sex-apeal-ul! Îmbrăcată sport şi fără pic de machiaj, aceasta arăta atât de banal în comparație cu prezența sa la evenimentele mondene. Ea se fardează în exces, astfel că imperfecţiunile chipului dispar ca prin minune. Blonda e şi ea fană Photoshop! Şi chiar recent şi-a băgat fanii în ceaţă cu un pictorial la piscină, când nici măcar ei nu au recunoscut-o.

img_7195.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Anda Adam e de nerecunoscut fără machiaj

anda-adam_1.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Anda Adam după ce a trecut prin mâna stiliştilor

Andreea Marin

“Zâna” nu se fereşte să-şi arate chipul nemachiat. Asta da, încredere în sine! Mai mult, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Marin şi cu bigudiurile pe cap. Ce-i drept nu arată deloc rău la cei 41 de ani pe care îi are. Totuşi, imaginile cu ea de pe covorul roşu sunt departe de cele surprinse în lumina zilei, când nu se machiază.

img_1535.jpg

vedete top machiaj strada paparazzi
Andreea Marin

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • carla s dreams fara masti

    Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

  • La tv arată ca “scoasă din cutie”, însă atunci când se duce până la magazinul din colţ, complet nemachiată, Daniela Crudu e de nerecunoscut! Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, ciufulită şi fără fard, ieşind din casă pentru câteva cumpărături.

  • Look-ul ei de invidiat i-a atras atenţia celui mai râvnit burlac de la Hollywood.

  • Zilele trecute, Tania Budi şi-a luat o mică vacanţă şi a fost la mare. A trecut pe la rudele din comuna tulceană Mahmudia, dupa care a oprit pe litoral, unde a realizat câteva fotografii.