Astroloaga vedetelor, trucuri simple ca bebe din burtică să aibă noroc! Le poți aplica și tu

roxana.png

roxana lusneac
Roxana Lușneac se află pe ultima sută de metri cu sarcina
foto: arhivă personală

Cresc emoțiile în proaspăta familie a Roxanei Lușneac, astroloaga vedetelor, care urmează să devină pentru prima dată mămică peste doar câteva săptămâni. Graviduța a pus în aplicare câteva dintre sfaturile pe care chiar ea le dă celor care vor să știe ce ar trebui să facă pentru a-și îndeplini dorințele și a avea parte de succes în viață. Pe ultima sută de metri cu sarcina, Roxana ne-a mărturisit exact la ce a fost atentă până la marea întâlnire cu fetița ei.

Roxana Lușneac a calculat și a analizat mii de hărți personalizate în ultimii șase ani și a pierdul șirul previziunilor de sosire pe lume a bebelușilor de vedete, dar acum a avut o temă serioasă de care s-a ocupat. Însărcinată în 9 luni, viitoarea mămică a întors pe toate părțile posibilele date la care copilul ei ar urma să vadă lumina zilei și ce semnifică acea cifră din calendar. Tânăra astroloagă și soțul ei urmează să devină pentru prima dată părinți în mai puțin de trei săptămâni și abia așteaptă marea întâlnire. Roxana este foarte curajoasă să vrea să aducă copilul pe lume pe cale naturală, ceea ce este și mai greu de prevăzut cum ar urma să stea lucrurile din punct de vedere astral. Așadar, pentru a se asigura că totul va fi bine, astroloaga a încercat să îmbine cele mai importante lucruri pe care le cunoște din astrologia vedică, din Ayurvedica și și-a pregătit mintea, sufletul și casa pentru merele eveniment.

roxana_sot.jpg

roxana lusneac sot stephane
Roxana și Stephane locuiesc în Elveția
foto: arhivă personală

"Atât eu cât și soțul meu ne-am făcut un obicei din a fi pozitivi, din a vorbi frumos unul cu altul, din a ne spune cât ne iubim zilnic, din a ierta ce nu ne convine deoarece totul trece. Această atitudine ne-a adus o stare de bine în general, dar și multe reușite la care nu ne-am fi gândit înainte. De aceea recomand din inimă gândirea pozitivă, exercițiile de yoga prenatal pentru viitoarea mamă, pentru evitarea stresului, o inima plină de iubire și recunoștință, pentru că asta vă va aduce mai multe împliniri decât vă puteți imagina. Avem și câteva reguli. Nu ne irosim energia bârfind sau criticând alți oameni. Ne selectăm muzica pe care o asultam deoarece emite și aceasta vibrații și inevitabil ne poate binedispune sau nu și nu ne uităm la filme proaste. Când vin acasă după ce am fost la evenimente, fac un duș lung sau o baie în care folosesc sare de mare pentru a-mi curăță din punct de vedere energetic corpul și mintea. În cazul nostru, odată cu vestea venirii pe lume a micuței, am schimbat casa, mașină și am aruncat tot ce nu ne mai trebuia. Noi am exagerat puțin, pentru că ne-am mutat, dar cei ce acasă pot folosi un pic de sare atunci când spală pe jos de câteva ori pe lună și este suficient. Pot folosi lumânări parfumate pentru a creea o intimitate și plante decorative pentru că aduc și ele lucruri bune", ne-a povestit Roxana Lușneac.

Deși ar fi putut opta pentru operația cezariană, așa cum este acum la modă, și acest lucru ar fi ajutat-o să facă previziuni mai exacte, astroloaga a ales nașterea naturală. 

"În funcție de harta noastră astrologică de cuplu, am încercat să introduc cât mai mult în alimentație, ca să ajung la o energie pozitivă și am făcut 

terapie prin muzică. Încă din primele luni, am ascultat doar ce simțeam că mă încarcă pozitiv. Eu iubesc muzica clasică, unele melodii pop, r&b și chiar unele latino. Încă din luna a 7-a, de sarcină, bebe a început să își arate preferințele. Dacă nu sunt eu atentă, și se aude la un film sau la radio o anumită piesă, reacționează dând din piciorușe. Are câteva piese preferate, se trezește un pic și apoi iar intră în starea de nani", a completat emoționată astroloaga. 

loading...
Loading...

Citește și

 • roxana lusneac carmen harra america

  Previziunile ei astrale s-au adeverit în cazul multor vedete autohtone, dar Roxana Luşneac continuă să se perfecţioneze într-un domeniu de care este pasionată de mică. Tânăra astroloagă a revenit de curând în ţară după ce în ultimele luni a stat mai mult în America. Aici a învăţat să facă astrograme de compatibilitate şi a analizat pentru Click! posibilitatea ca un cuplu cunoscut din showbiz, aflat la început de drum, să aibă o relaţie cât se poate de serioasă. A înlocuit-o Speak pe Adelina Pestriţu cu "Libelula" sau e doar marketing?

 • andreea marin

  Nori negri s-au adunat deasupra Andreei Marin care se pare că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere astral, iar declinul ei a început încă din această vară. Asta explică şi de ce în căsnicia ei plină de armonie până nu demult şi-ar fi făcut loc discuţii aprinse, dar şi alte persoane. Ciudat este că nici după acest anunţ al separării, vedeta nu îşi va găsi liniştea, ci dimpotrivă viaţa ei va deveni şi mai agitată. Roxana Luşneac, astrologul contactat de Click!, a întors pe toate feţele datele celor doi protagonişti.

 • luna plina astrolog

  O lună plină, luminoasă pe cer, nu este doar un fenomen astrologic, ci vine la pachet cu schimbări de mentalităţi şi obiceiuri. Roxana Luşneac, astrolog vedic, a explicat pentru Click! cum ne influenţează astrul nopţii pentru serile de 19 şi respectiv 20 iulie.

 • roxana lusneac insarcinata 5 luni astroloaga roxana lusneac

  Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Roxana Luşneac, astroloaga care le-a făcut vedetelor noastre cele mai multe previziuni ce de-a lungul timpului s-au şi adeverit. Tânăra este însărcinată în cinci luni şi urmează nu doar să devină mămică, ci şi soţie. Ea şi iubitul au stabilit data nunţii, urmând ca în această toamnă să fie petrecere mare la un ballroom din Pipera.