Asta e chiar culmea! Un manelist, cercetat penal, invitat de onoare al Camerei de Comerț

dani_mocanu_lenna.jpg

dani mocanu lenna probleme penale camera de comert si industrie bucuresti
Cercetat pentru proxenetism, Dani Mocanu a fost invitat de onoare al Camerei de Comert si Industrie
foto: Facebook

Camera de Comerț și Industrie a municipiului București a avut, aseară, un eveniment cât se poate de important, vernisajul expoziției Artă și Comerț, cel care, de altfel, marca împlinirea a 150 de ani de la fondarea instituției. Iar acolo, printre invitații de onoare, s-a numărat și un manelist celebru pentru dosarul de proxenetism în care este implicat.

Mai exact, printre tot felul de somități invitate, cumva, organizatorii au crezut că este necesar să îl cheme la respectivul eveniment și pe Dani Mocanu. Iar acesta, manelist celebru pentru versurile inspirate din viața infractorilor, cercetat penal într-un dosar de proxenetism transfrontalier, și-a luat hainele ”alea bune” și, alături de amica lui, Lenna, o altă artistă din domeniu, s-a prezentat la poarta Muzeului de Artă al României, a arătat invitația și a fost poftit pe covorul roșu.

dani_mocanu_lenna1.jpg

dani mocanu lenna probleme penale camera de comert si industrie bucuresti
Dani Mocanu a fost insotit de cantareata Lenna la evenimentul Camerei de COmert si Industrie Bucuresti
foto: Facebook

Mai mult, pare-se, invitația făcută în numele prof. Univ. Dr. Sorin Dimitriu, președinterle Camerei de Comerț și Industrie, a ajuns la Dani Mocanu pentru că acesta, chiar dacă are probleme penale cât se poate de serioase, a devenit vicepreședintele unei asociații de apărare a dreturilor omului din județul Argeș.

”Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1