Așa nu ai mai văzut-o niciodată! Dana Rogoz, transformată în «fată rea»

dana_rogoz.jpg

dana rogoz
Diafana Dana a fost transformată în "fată rea"
Foto: arhivă personală

Dana Rogoz se dovedește a fi un cameleon în ceea ce privește stilul. Inspirată de rolul studentei rebele pe care îl are în lungmetrajul MO, care va avea premiera pe 4 octombrie, în cinematografele din toată țara, Dana Rogoz a intrat foarte ușor în imaginea punk propusă de echipa coordonată de hair-stylistul Adrian Perjovschi.

“Mi-a plăcut la nebunie ipostaza asta punk, pentru că niciodată nu mi-am permis să îmi fac un look atât de extrem. În liceu, când ascultam rock și poate aș fi adoptat această modă, prezentam «Vremea» și nu puteam. Nici acum nu-mi pot face nici măcar unghii negre, pentru că nu o pot juca pe Eva pe scena teatrului cu unghii negre. Așa că acest experiment temporar a fost ca un duș rece, ca o răzbunare pentru toate ocaziile în care îmi doream să fiu mai rock, mai rebelă și nu am putut din cauza meseriei”, a glumit încântată actrița Dana Rogoz.

dana_rogoz_punk_3.jpg

dana rogoz punk
Dana Rogoz, transformată total
Foto: The Storyalist

 

Cu o creastă șuvițată accesorizată cu sfori, cu smokey eyes, ruj și unghii negre, geacă de motor și brățari cu ținte, Dana Rogoz și-a completat ținuta și cu o chitară electrică pe care o va dărui în urma unui concurs pe care îl va porni odatî cu premiera filmului pentru cei care ăși vor cumpăra bilete să vadă "MO" în cinematografele din toată țara.

dana_rogoz_punk.jpg

dana rogoz punk
Dana s-a lăsat pe mâna hairstylistului Adrian Perjovschi
Foto: The Storyalist

 

Adrian Perjovschi, hairstylistul care s-a ocupat de noul look al Danei, s-a arătat încântat de rezultat. "“Nu mi-am imaginat vreodata ca voi ajunge sa o fac pe Dana punk. A fost o provocare plina de adrenalina si pentru mine sa-i propun si sa contribui la transformarea ei din fata cuminte in fata rea. Le multumesc colegilor mei care m-au ajutat la asta: Madalina Petcu pentru make-up-ul intunecat, dar atat de potrivit personajului, lui Sasha Flavius pentru creasta punk volumetrica, stilistei Lucy Faur pentru tinutele nebune si lui Dacian Foldi, The Storyalist, pentru fotografiile artistice realizate."

dana_rogoz_punk_cu_echipa_de_transformare.jpg

dana rogoz punk
Dana Rogoz, alături de echipa care s-a ocupat de transformarea ei
Foto: The Storyalist

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1