Aşa mamă, aşa fiu! Băiatul Ralucăi Bădulescu, mai înalt decât ea!

raluca_badulescu.png

raluca badulescu
Raluca Bădulescu este numai un zâmbet de când a slăbit
Foto: Facebook

Anii parcă au zburat, iar Raluca Bădulescu realizează asta când se uită la pozele lu fiul ei! Alex are 15 ani şi este asaltat de domnişoare. Jurata de la "Bravo, ai stil!" are grijă nu doar de educaţia lui, ci şi de vestimentaţia adolescentului. Celebra blondă şi-a dus băiatul să probeze costume semnate de bunul ei prieten, designerul Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu îi datorează noua ei imagine, de divă fiului Alex. De dragul lui, vedeta s-a transformat incredil şi a ajuns să fie un model pentru tinerele domnişoare şi doamnele care o urmăresc în emisiunea de stil de la Kanal d. Dar, Raluca nu se ocupă să dea sfaturi în materie de modă doar concurentelor, ci şi fiului ei adolescent, care a depăşit-o în înălţime. Ea şi Alex au vizitat în acest weekend atelierul lui Cătălin Botezatu, pentru ca adolescentul să-şi aleagă câteva ţinute casual din care sacoul nu lipseşte. 

raluca_fiu.jpg

raluca badulescu fiu alex
Raluca Bădulescu şi fiul ei, Alex
Foto: arhivă personală

"Faptul că am slăbit se datorează fiului meu. El a fost imboldul meu. Aveam 120 de kilograme la 40 de ani. Vă daţi seamă că kilogramele se transformă în boală. Nu mai poţi să mergi, să pleci într-o, excursie sau vacanţă şi el avea nevoie de mine", declara Raluca Bădulescu la Antena 1.

Raluca Bădulescu a fost măritată cu Vali Pungă, relaţie din care a rezultat Alex. Deși s-a despărțit de tatăl fiului ei, Raluca Bădulescu a rămas în relații foarte bune cu el, drept dovadă că fostul manechin a fost prezent la nunta ei cu Florin Stamin, actualul soţ al vedetei Kanal d. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1